• Sunday, 28 April 2024

Edremit, Balıkesir ilinin en bilinen ilçelerinden bir tanesidir. Şehrin batısında yer almaktadır. Denize kıyısı ve muhteşem doğası ile akıllarda kalan bir güzelliğe sahiptir. Edremit, Ege kıyılarında unutulmaz bir tatil yapabileceğiniz özel yerlerden biridir. Özellikle yaz aylarında gerek ülke içinden gerekse ülke dışından fazlasıyla turist gelmektedir. Edremit, sahip olduğu konumu ile yakın çevrede gezilebilecek birçok noktayı da vadediyor. Balıkesir’in sınırları içerisinde yer alan; Gönen, Burhaniye, Gömeç, Ayvalık, Erdek, Bandırma gibi denize kıyısı olan ve özellikle yaz aylarında ziyaretçisi çok olan ilçelerdir. Bu ilçeler hem Balıkesir coğrafi konumu ile sahip oldukları temiz havası, hem de denize kıyısı olma özelliği ile birçok tatil meraklısının vazgeçilmezi olmuştur. Balıkesir’ in sahip olduğu konumu gereği hem Marmara Denizi’ ne hem de Ege Denizi’ne kıyısı vardır. Erdek, Bandırma ve Gönen Marmara Denizi’ne kıyısı olan ilçelerdir. Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık’ ta Ege Denizi’ne kıyısı olan ilçelerdir. Her ilçenin de gezip görülecek birçok güzel noktası bulunmaktadır. 

Balıkesir yılın her dönemi gerek iş ziyaretleri gerekse özel amaçlı ziyaretler için birçok insana ev sahipliği yapmaktadır. İli ziyarete gelenlerin bazıları kendi özel araçları ile bazıları ise uçak ya da otobüs yolu ile ulaşım sağlamaktadır. Özel aracıyla gelmeyenler için şehirde vakit geçirecekleri süre için bir araç ihtiyacı oluşmaktadır. Bu konuda Dokay hizmet sunduğu birçok noktadan araç kiralama hizmeti ile bu ihtiyaca uygun çözümler sunmaktadır. Sadece Balıkesir’de üç şubeye sahiptir. Bunlar; Edremit, Güre ve Koca Seyit Havalimanı ofisleridir. Dokay’ın, Ege Bölgesi’nde başka noktalarda da şubeleri bulunmaktadır. Dokay, 25 yıllık sektör tecrübesi ile araç kiralama hizmetinde her zaman uygun çözümler sunmaktadır. Özellikle araç kiralama ihtiyacının arttığı yaz aylarına özel kampanyalar yaparak herkesin konforlu bir tatil geçirmesini önemser. Örneğin; yazın Edremit’e tatile gitmek ve orada araç kiralamak istiyorsunuz. Bu durumda yapmanız gereken, internetten şöyle bir arama yapmak olacaktır. Edremit uygun fiyata araç kiralama Dokay. İşte bu arama sonucu sizi Dokay’ ın web sitesine ulaşmanızı ve en kaliteli araç kiralama hizmetini almanızı sağlayacaktır. Dokay sahip olduğu geniş araç yelpazesi ve sunduğu özel fiyatlar ile ihtiyacınız olan aracı bütçenize uygun koşullarla kiralamanızı sağlamaktadır.

 

Edremit Koca Seyit Havalimanı Araç Kiralama

Edremit havaalanı araç kiralama işleminizi Dokay’ın havaalanında bulunan ofisinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Haftanın yedi günü 08:00 - 20:00 saatleri arasında işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Balıkesir’ e uçakla gelerek buradan araç kiralamak isteyen herkes için en doğru adres Dokay Rent a Car’dır. Araç kiralamak için gerekli olan işlemlerinizi web sitesi üzerinden ya da ofislerimizi ziyaret ederek yapabilirsiniz. Dokay’ ın sunduğu hızlı ve kaliteli hizmet ile araç kiralama işleminizi eksiksiz ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Araç kiralama işleminde firmanın size sunduklarının önemli olduğu kadar sizin de bu hizmetlerden yararlanabilmeniz için sahip olmanız gereken önemli birtakım detaylar vardır. Öncelikle araç kullanabildiğinizi gösteren resmi sürücü belgesi sahibi olmanız gerekir. Yaşınıza ve sürücü belgesine sahip olduğunuz yıl sayısına göre kiralayabileceğiniz araçlar değişmektedir. Kiralama yaparken sizin dışınızda aracı kullanacak ya da kullanma durumu olan başka biri var ise ek sürücü olarak ismini belirtmeniz gerekmektedir. Kiralama koşullarını sağladığınız takdirde size sunulan araçlar içesinden istediğiniz özelliklerde bir araç seçerek işlemleri tamamlayabilirsiniz. Dokay, her zaman siz değerli müşterinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunarak hizmet vermeyi hedeflemiştir. Bu doğrultuda sahip olduğu birçok noktadaki ofisleri gibi Edremit Koca Seyit Havalimanı ile de sizlere en kaliteli ve güvenilir şekilde araç kiralama hizmeti vermektedir.

 

Dokay ile Edremit’te Araç Kiralama Avantajları

Dokay Rent a Car, sektörde geçirdiği uzun yılların tecrübesi ile müşterilerine hizmet vermektedir. Araç kiralama sektöründe ismini duyurmuş ve kendini ispat etmiş bir rent a car firmasıdır. Yıllar içerisinde kendini ve personelini geliştiren yaptığı işe önem veren bir firmadır. Bu doğrultuda müşterilerine de fazlasıyla önem vermektedir. Yılın her dönem Türkiye’nin birçok noktasında siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Sahip olduğu hizmet noktalarından bir önemlisi de Edremit ofisidir. Edremit şubesi Balıkesir’ de bulunan üç Dokay ofisinden bir tanesidir. Diğerleri ise Güre’ de ve Koca Seyit Havalimanı’ ndadır. Farklı noktalarda bulunan ofisleri ve web sitesinden sunduğu kampanyaları ile Dokay Rent a Car ‘dan araç kiralamanın birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlar;

-        Güvenilirdir.

-        Araçları bakımlıdır.

-        Araçların kasko-sigorta gibi işlemleri tamdır.

-        Araçların tüm bakımları eksiksiz yapılmaktadır.

-        Araçlar size teslim edilmeden önce son bir kontrolden geçmektedir.

-        Araçların temizliği eksiksiz yapılmakta ve hijyen koşulları detaylı bir şekilde  yerine getirilmektedir.

-        Araç kiralamak için gerekli olan şartlar sağlandığı takdirde sizi yormadan hızlı bir şekilde tüm işlemler yapılmaktadır.

-        Bütün evrak işlemleri alanında uzman bir kadro tarafından eksiksiz ve en hızlı şekilde yapılmaktadır.

-        Aracı kiraladığınız ofisin dışında başka bir ofise teslim edebilirsiniz. Bu uygulamayı hiçbir zorluk yaşamadan kolaylıkla kullanabilirsiniz.

-        Dokay’ın yılın her dönemi olmakla beraber özellikle tatil dönemlerinde sunduğu kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

-        Kiralama işlemlerini Dokay ofislerinden yapabildiğiniz gibi web sitesi üzerinden de bütün araç kiralama işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

-        Araç kiralama Edremit düşünüldüğünde ister ilçedeki ofisimizden isterseniz yola çıkmadan önce web sitemiz üzerinden kiralama işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

Edremit Araç Kiralama Fiyatları

Araç kiralama fiyatları Edremit, Dokay ile düşünüldüğünde özellikle turist ziyaretlerinin ve hareketliliğinin çok olduğu yaz aylarında daha geniş fiyat yelpazesi ile karşılaşmak mümkün. Tatil bölgesinde bulunan araç kiralama işlemlerinde yaz aylarında belirgin seviyede artış olması bilinen bir durumdur. Bu sebeple her alanda olduğu gibi araç kiralama sektöründe de yaz aylarına özel fiyat çalışmaları yapılmaktadır. Dokay, ulaşılabilir fiyat politikasını sadece yaz aylarında sınırlandırmayarak her dönemde uygulamıştır. Ofisi bulunan her noktada müşteri portföyüne göre uygun çözümler sunmaktadır. Dokay’ ın sahip olduğu geniş araç modelleri ve sunduğu uygun ödemeli çözümlerden yılın her mevsimi yararlanabilirsiniz. Özellikle kampanya dönemlerinde Dokay vizyonu ile hazırlanan avantajlı paketlere cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Araç kiralama fiyatları yılın her dönemi farklılık gösterebilir. Araç kiralama hizmetinin yoğun olduğu dönemlerde yapılan kampanyalar ve daha az yoğun dönemler için uygulanan fiyat politikası farklılık gösterebilir. Fakat araç kiralama yapmak istediğiniz dönem ne zaman olursa olsun Dokay ile bütçenize uygun istediğiniz özelliklerde bir araç bulmanız fazlasıyla mümkün. Dokay, sahip olduğu vizyonu ve kaliteli hizmet anlayışı ile her zaman müşterilerine kalıcı çözümler sunarken ödeme kolaylıklarını da düşünerek ödeme planı hazırlamaktadır. Siz de araç kiralama yaparken hem istediğiniz araca sahip olmak hem de ekonomik şartlarına uygun bir işlem yapmak isterseniz mutlaka Dokay Rent a Car’ ın ofislerini ya da dokay.com.tr ‘yi ziyaret etmelisiniz. 

Yorumlar

Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
İzmir Alsancak Araç Kiralama

İzmir’in en gözde beldelerinden biri olan Alsancak, gerek doğal güzellikleri gerekse kalabalık yapısı ve gece hayatı ile ziyaretçi akınına uğruyor. Merkezi bir konumda yer almasından dolayı çevresinde yer alan birbirinden...

Ticari Araç Kiralamanın Avantajları

Dokay Rent a Car‘da, günlük ihtiyaca göre günlük ticari araç kiralama işlemi, aylık ihtiyaca göre aylık ticari araç kiralama işlemi yapılabilirken yıllık ihtiyaca göre yıllık ticari araç kiralama işlemi de...

İzmir Filo Kiralama Seçenekleri

Şirketiniz için gerekli olan araç ihtiyacını filo araç kiralama uygulaması ile çözmeye karar verdikten sonra bu hizmeti hangi firmadan alacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Bunun için filo kiralama şirketleri hangileri şeklinde...

Edremit'te Uygun Fiyata Araç Kiralama

Balıkesir yılın her dönemi gerek iş ziyaretleri gerekse özel amaçlı ziyaretler için birçok insana ev sahipliği yapmaktadır. İli ziyarete gelenlerin bazıları kendi özel araçları ile bazıları ise uçak ya da...