• Friday, 19 April 2024

Uzun dönem araç kiralama, özel kullanım ya da şirket kullanımları için bir yıl veya bir yıldan daha uzun süre ile yapılan araç kiralama işlemidir. Özellikle firmalar son yıllarda bu uygulamayı çokça kullanmaktadırlar. Günümüzde araç kiralama uygulamasının kullanımının artması ve kullanıcılara güvenilirlik sağlaması ile beraber uzun dönem araç kiralamalarının da arttığı gözlemlenmektedir. Kişisel amaçla da yararlanabilen bir uygulamadır. Araç almak yerine veya ikinci bir araç ihtiyacını gidermek adına uzun dönem araç kiralama yapılabilmektedir. Bu uygulama bazı durumlarda kullanıcılar için çok daha avantajlı olabiliyor. Dokay Rent a Car, sunduğu tüm hizmetlerin yanında uzun dönem araç kiralama uygulaması ile de sizlerin yanında olmaya devam ediyor. Dokay’ın siz değerli müşterilerine sunduğu uzun dönem araç kiralama avantajları ile ihtiyacınız olan aracı dilediğiniz süre kadar kolaylıkla kiralayabilirsiniz. 

Dokay Rent a Car, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasında bulunan hizmet ofislerinde, bütün araç kiralama uygulamaları ile sizlerle hizmet vermeye devam ediyor. İster uzun dönem ister kısa dönem ve günlük araç kiralama işlerinizin hepsinde Dokay’ın sahip olduğu araç filosunda ihtiyacınız olan modele kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Şirketiniz için yapacağınız bir uzun dönem araç kiralama işleminde gerek filo gerekse daha az sayıda araç kiralayabilirsiniz. Araç kiralamak için gerekli olan unsurlara sahip olmanız yeterli olacaktır. Kişisel olarak yapacağınız uzun dönem araç kiralama için sahip olduğunuz gerekli unsurlar dışında, ne kadar süreliğine araca ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekmektedir. Sözleşme yapılırken bu süre belirtilir ve bütün işlemler bu süreye göre yapılır. Kiralama süresi dolduğunda ise araç firmaya teslim edilir.

 


Uzun dönem araç kiralamanın kullanıcılar için birçok avantajı bulunmaktadır. Özellikle firmalar için daha çok kullanılan ve avantajlarının çok olduğu bir uygulamadır diyebiliriz. Kişisel olarak da yaygın bir şekilde kullanılan bu uygulama kullanıcılar için araç ihtiyaçlarına yönelik güzel bir çözüm olmaktadır. Uzun dönem araç kiralama avantajlarını sayacak olursak en başta tabii ki maliyet gelmektedir. Aracı satın aldığınız takdirde karşınıza çıkacak olan maliyetten kurtulmuş olursunuz. İkinci olarak, araç alırken yapmak zorunda olduğunuz birçok prosedürden de kurtulmuş olursunuz. Aracı araştırma, fiyat araştırma, resmi evraklar, sigorta, kasko gibi detaylar sizleri yoracaktır. Hepsinin başında da maliyeti sizi yoracaktır. Tüm bu olumsuz durumları yaşamamak için Dokay uzun dönem araç kiralama uygulamasından yararlanarak, işinize en uygun araca kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 


Bireysel ve Kurumsal Uzun Dönem Araç Kiralama 


 

Uzun dönem araç kiralama uygulaması son yıllarda sıkça tercih edilmektedir. Artan araç maliyetleri ve prosedürlerden kurtulmak adına kullanıcılar ve firmalar araç ihtiyaçlarını bu şekilde çözmektedirler. Maddi açıdan daha kazançlı bir durum yaratan uzun dönem araç kiralama uygulaması kullanıcıları bir sürü detaydan da kurtarmaktadır. İster bireysel olsun isterse kurumsal olsun fark etmeksizin Dokay ile rahatlıkla uzun dönem araç kiralama yapabilirsiniz. Özellikle firmaların fazlasıyla tercih ettiği kurumsal uzun dönem araç kiralama, bütçenizi daha iyi planlayarak işlerinizi pozitif yönde ilerletmenize de katkı sağlamaktadır. Araç almak için ayıracağınız bütçeyi işlerinizi geliştirmek için harcayabilirsiniz. Yıllık veya daha fazla süreli yapacağınız uzun dönem araç kiralama uygulamasını önceden planladığınız ve araştırdığınız araç sayısına göre yaparak tüm süreçte ödeme planınıza hakim olabilirsiniz. Sistemli bir şekilde kiralama yaparak hem ekonomik açıdan rahat bir dönem geçirir hem de işlerinizi daha iyi bir şekilde geliştirebilirsiniz. 

Araç sahiplerinin belirli bir dönem sonra araç yenileme ya da ikinci bir araca ihtiyacı olabilir. İlk kez araç satın almak isteyen kullanıcılar için de araştırmak ve maddi yük bu durumu zorlaştıran etkenler olabilmektedir. Bireysel uzun dönem araç kiralama özel amaçla araç sahibi olmak isteyen kullanıcılar için kurtarıcı nitelikte bir çözüm oluyor. Bireysel olarak araç sahibi olmak isteyen ve araç kiralama kriterlerine uygun olan herkesin kolaylıkla yararlanabileceği bir uygulamadır. Dokay’ın sunduğu avantajlı teklifler ve geniş araç modelleri içerisinden ihtiyacınıza tam çözüm bulabilirsiniz. Dokay, tüm ailelere uygun modelleri, bakımlı ve tüm işlemleri tam araçları ile bireysel araç ihtiyaçlarınıza güvenli çözümler sunmaktadır. Farklı segment ve modellerdeki araçlar ile tüm ailelere ve aile fertlerine uygun çözümler bulabilirsiniz.

 

Dokay ile Uzun Dönem Araç Kiralama Fırsatları

Dokay, sektörde geçirdiği uzun yıllar içinde edindiği tecrübesi ile müşterilerine her zaman çözüm sunan ve kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir. Araç kiralama sektöründe İzmir’in en eski ve köklü firmalarının başında gelen Dokay, tüm araç kiralama hizmetlerinin yanında uzun dönem araç kiralama uygulaması ile de siz değerli müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermektedir. Firmanız veya kendiniz için gerekli olan otomobil ihtiyacınızı Dokayuzun dönem araç kiralama fırsatları ile giderebilirsiniz. Geniş araç yelpazesi içerisinden, ihtiyacınıza tam çözüm sunacak bir araç bulabilirsiniz. Dokay ile uzun dönem araç kiralama yapmak size birçok avantaj sunmaktadır. Bunlar; 

  • Araç tesliminde ikinci el değer riski firmamız tarafından karşılanır.
  • Uzun dönem araç kiralamayı kurumsal firmanız için yapıyorsanız, araçlara ait aylık kira bedelini gider olarak kurumlar vergisi matrahından düşebilirsiniz.
  • Kiralama yapacağınız araçların kira bedelleri düzenli ve sabit olur.
  • Araçla gerçekleşen bir kaza sonucunda profesyonel bir ekip ile destek verilir.
  • Araçta gerçekleşen hasar, onarım gibi olumsuz durumların 24-48 saati geçmesi durumunda kullanıcılara ikame araç verilir.
  • Dokay ile periyodik bakım hizmetlerinizi Türkiye genelinde alabilirsiniz.
  • Uzun dönem araç kiralama faturasındaki KDV’yi, ödenecek KDV’nizden düşebilirsiniz.
  • Dokay Hasar Yönetim Sistemi ile hasarlarınız güvence altındadır.
  • Aracın, trafik sigortası ve MTV, Dokay tarafından karşılanır.


Uzun Dönem Araç Kiralama Fiyatları

 


Firmaların ve bireysel kullanıcıların sıklıkla kullandıkları uzun dönem araç kiralama uygulamasında karar vermede en etkili faktör fiyat olmaktadır diyebiliriz. Araç kiralamada olduğu gibi uzun dönem kiralamalarda da fiyatı etkileyen birtakım unsurlar vardır. Kiralama yapmadan önce bu detayları iyi araştırmak ve ona göre karar vermek gerekir. Sonuçta ihtiyacınızı gidermek için yapacağınız bu uygulamanın maliyeti de yine sizden çıkacak. Bunun için süreci iyi analiz etmek ve kaç adet araca ihtiyacınız olduğunu iyi belirlemek gerekir. Araç satın almaktan her zaman daha ekonomik olan uzun dönem araç kiralama uygulaması da iyi bir planla yapıldığında işlevsel bir sonuç verecektir. Uzun dönem araç kiralama fiyatları kullanıcıların karar vermelerinde belirleyici olmaktadır. Fiyatları belirleyen unsurlar ise araçların modeli, segmenti, kiralama süresi gibi başlıca konulardır. Dokay, sahip olduğu geniş araç filosu ile her ihtiyaca yönelik çözümler sunmaktadır. Dokay ile yılın her dönemi ister kişisel ihtiyacınız için isterseniz de firmanız için kolaylıkla uzun dönem araç kiralama yapabilirsiniz. Dokay’dan firmanız için yapacağınız uzun dönem araç kiralamalarında, işinize uygun araçlar arasından bütçenize uygun olanı rahatlıkla seçebilirsiniz. Geniş filo seçeneklerinden mutlaka yaptığınız işe ve bütçenize uygun bir araç bulabilirsiniz. Aileniz veya kendiniz için yapmak istediğiniz bireysel uzun dönem araç kiralamaları için de yine Dokay’ın bütçe dostu fiyatlarına sahip paketleri ile kolaylıkla araç ihtiyacınızı giderebilirsiniz. İhtiyacınız olan uzun dönem araç kiralama işlemini yapmak için Dokay’ı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
İzmir Havalimanı Araç Kiralama

İzmir’e uçak ile gelen misafirler için şehirde araç ihtiyacı oluşmaktadır. Tatil ya da iş seyahati için gelinen İzmir’de her koşulda bir araca gereksinim duyulur. Bu durumda İzmir Havalimanı araç kiralama...

Ticari Araç Kiralamanın Avantajları

Dokay Rent a Car‘da, günlük ihtiyaca göre günlük ticari araç kiralama işlemi, aylık ihtiyaca göre aylık ticari araç kiralama işlemi yapılabilirken yıllık ihtiyaca göre yıllık ticari araç kiralama işlemi de...

Havalimanından Araç Kiralama Şartları

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama şirketleri arasında köklü bir geçmişe sahip olan Dokay, İzmir genelinde sahip olduğu hizmet ağını havalimanında da sürdürmektedir. Firmamız, yılların vermiş olduğu yüksek tecrübe ile havalimanı...