• Thursday, 25 April 2024

İzmir, Türkiye’nin hem en büyük hem de iş hayatının sürekli gelişmekte olduğu illerinden bir tanesidir. İzmir’de ticaret yapıyorsanız ya da bir firmada yetkili konumda çalışıyorsanız, firmanızın araç ihtiyacını çözmekte size kalıyor. Böyle bir durumda bu ihtiyacı nasıl çözeceğim sorusuna en iyi cevap filo araç kiralama olacaktır? İzmir filo araç kiralama alternatiflerini araştırarak en cazip olanı ve firmanızın şartlarına en uygun olanı seçebilirsiniz.

Şirketiniz için gerekli olan araç ihtiyacını filo araç kiralama uygulaması ile çözmeye karar verdikten sonra bu hizmeti hangi firmadan alacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Bunun için filo kiralama şirketleri hangileri şeklinde bir araştırma yapabilirsiniz. Bulunduğunuz şehre göre bir araştırma yapmak hem yerel bir firma bulmanıza hem de şehre hakim bir firmayla çalışma imkanı sunacaktır. Bu nokta da İzmir firması olarak yola çıkan ve hala şehrin tüm noktalarında aktif olarak hizmet veren Dokay’ın geniş araç yelpazesi içerisinden firmanıza uygun kiralık araç filo seçeneklerini inceleyebilirsiniz.



Dokay, sektörde geçirdiği 27 yıllık tecrübesi ile ihtiyaç duyduğunuz her türlü araç kiralama hizmeti dışında filo kiralama hizmeti ile de sizlerin yanında olmaya devam ediyor. Dokay sektörde edindiği eşsiz tecrübelerle donattığı hizmet anlayışını filo oto kiralama uygulamasında da tamamen müşteri odaklı bir şekilde sürdürmektedir. Dokay, tamamen müşterilerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çözümler sunarak müşterilerinin kaliteli hizmet almasını hedeflemektedir.

 

Dokay ile İzmir Filo Araç Kiralama

 

Gerek özel amaçlı gerekse iş amaçlı olsun her koşulda araç ihtiyacının doğduğu son zamanlarda, otomobil kiralama hizmetinden yararlanmak sizi birçok yükten kurtaracak ve araç ihtiyacınızı giderecektir. İzmir’de yaşadığınızı ve aktif araç kullanımının gerekli olduğu bir sektörde çalıştığınızı düşünelim. Firmanızın size araç tahsis ettiğini ve tüm hafta bu araçla çalıştığınızı düşünürsek aslında geçici bir durum değil tam aksine uzun vadede çözüm gerektiren bir durum olduğunu görebiliriz.

 

Firmalar çalışanların araç ihtiyacını karşılamak için ya araç kullanan çalışan sayısı kadar araç alımı yapacaktır ya da filo araç kiralama işlemini tercih edecektir. Siz de İzmir’de araç filosuna ihtiyaç duyuyorsanız, İzmir filo kiralama şirketleri arasından Dokayı tercih ederek kaliteli hizmet ve yüksek güven duygusuyla araç ihtiyacınızı çözebilirsiniz.

 

Filo araç kiralama ihtiyacınızda Dokay ile firmanıza gerekli olan tüm araçları temin edebilirsiniz. Dokay’ın zengin araç seçenekleri ile yılın her zamanı ihtiyacınıza yönelik filo araç kiralama yapabilirsiniz. Dokay ile firmanız için süre kısıtlaması olmaksızın filo kiralama yapabileceğiniz gibi avantaj sağlayan kampanyalardan da yararlanabilirsiniz.



İzmir Filo Kiralama Avantajları

Günümüzde filo kiralama yapmanın avantajı giderek artmaktadır. Filo araç kiralama, firmaların artan araç fiyatları, bakım maliyetleri ve takip edilmesi gereken yasal işlemler sebebi ile son yıllarda sıkça tercih ettikleri bir uygulama haline gelmiştir. İzmir, ülkemizde ticaretin aktif olarak yapıldığı illerin başında gelmektedir. İzmir’de filoya ihtiyaç duyulan bir iş yapıyorsanız İzmir filo araç kiralama uygulaması ile firmanızın ihtiyacı olan araç gereksinimini karşılayabilirsiniz.

 

Firmanız için araç kiralama ya da filo araç kiralama işlemlerini yapmadan önce hangi tür araç ihtiyacınızın olduğunu belirlemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde işinizi görmeyecek ya da yaptığınız işe fazla gelen gereksiz özelliklerde araçlar kiralayabilirsiniz. Bu size hem finansal kayıp hem de zaman kaybı yaşatacak bir durum olacaktır. Böyle bir durumda kalmamak için ön araştırmanızı çok iyi yapmanız ve sizi hiçbir koşulda yalnız bırakmayarak tüm sorunlarınızda çözüme ulaştıracak bir filo kiralama firması ile anlaşmaya varmalısınız.

 

Dokay ile aradığınız tüm filo araç kiralama çözümlerine en güvenli yoldan ulaşabilirsiniz. Dokay Rent a Car’ın geniş araç filosu içerisinden firmanızın ihtiyaç duyduğu tüm iş alanlarına uygun filo araç kiralama yapabilirsiniz. Sektöre İzmir’de giriş yaparak 17 yıldır kentin tüm dinamiklerine hakim olan Dokay ile İzmir filo kiralama avantajlarını yakalamak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Dokay her zaman müşterilerinin ihtiyaç duyabilecekleri özelliklerde araçlar seçerek hali hazırda bulundurmaktadır. Dokay’ da yılın her zamanı işyerinize gerekli olan kiralık araç filo seçeneklerini bulabilir ve içlerinden işinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Filo araç kiralama avantajlarını Dokay’ı tercih ederek daha da artırabilirsiniz.

 

Firmanız için filo kiralamanın bazı avantajlarını şu şekilde sayabiliriz:

 

-          Araç almak için kullanacağınız bütçeyi iş yerinizde başka bir alanda kullanabilirsiniz. Filo araç kiralama yaparak attırdığınız meblağı işlerinizi geliştirmekte veya başka bir yatırım için kullanabilirsiniz.

 

-          Filo kiralık araç hizmetini tercih ederek araçların sürekli devam eden maliyetlerinden kurtulmuş olursunuz. Bakım, onarım gibi işlemler sizin sorumluluğunuzda olmadığından zaman ve finansal açıdan çok daha rahat bir kullanım sağlarsınız.

 

-          Filo kiralama yapılarak kullanılan araçlarda trafik sigortası, kasko, muayene gibi işlemler sizin sorumluluğunuzda değildir. Bu işlerle filo araç kiralama yaptığınız firma ilgileneceğinden bu gibi işlemlerle uğraşmadan aracınızı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

-          Filo araç kiralama yaparak aylık veya kendinize göre belirlediğiniz bir zaman için işlerinizde aracın ne kadar önemli olduğunu belirleyebilirsiniz. Araç sayısını personel ile eşleştirme yaparak çıkan iş verimini ölçebilirsiniz.

 

-          Aylık sabit ödeme ile yapacağınız filo kiralama işlemlerinde aylık giderlerinizi önceden bilebilirsiniz. Bütçenizi buna göre ayarlayabilir ve ticaret ortamında mali açıdan zorlayıcı bir duruma düşmezsiniz.

 

-          Olası bir kaza durumunda, filo araç kiralama işlemi yaptığınız için yol yardımı, kaza masrafları gibi işlemlerle kiralama yaptığınız firma ilgilenecektir. Yine filo kiralama yaptığınız firma işlerinizin aksamaması için hemen yeni bir araç tahsis edecektir.

 

İzmir Filo Araç Kiralama Fiyatları

 

Her işte olduğu gibi filo araç kiralama işleminde de belirli bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Firmanıza yapmak istediğiniz filo araç kiralama günlük ya da aylık olsun fark etmez belirli bütçe ayırmanız gerekmektedir. Öncelikle kendi bütçenizi ölçmeli ve filo kiralama için ne kadar bütçe ayırabileceğinizi belirlemelisiniz. Bütçenizi belirledikten sonra İzmir filo kiralama şirketleri şeklinde bir araştırma yapabilirsiniz. Araştırma sonucunda filo kiralama fiyat konusunda size en uygun olan firma ile filo araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Filo araç kiralama fiyatları İzmir denince, akıllara hemen kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden bütçe dostu fiyatlarıyla Dokay gelmektedir. Dokay Rent a Car ile firmanıza en uygun filo araç kiralama seçeneklerine ulaşabilir ve filo araç ihtiyacınızı bütçenizi sarsmadan giderebilirsiniz. İzmir’de her zaman müşterilerinin bütçesini de düşünerek fiyatlandırma politikası yapan Dokay, filo kiralama İzmir denince akla ilk gelen firma olma özelliğine sahiptir. Dokay, firmaların ihtiyaç duyduğu modellerde araçları bünyesinde toplayarak kısa ya da uzun vadeli filo oto kiralama yapmaktadır.



 

Firmanız için yapacağınız filo araç kiralama fiyatları elbette kiralayacağınız araçların modeline ve sayısına göre farklılık gösterecektir. Bu yüzden önce iş yerinizde kaç adet araca ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz önemli olacaktır. Daha sonra bu araçların hangi segmentte ve modelde olması gerektiğini belirlemelisiniz. Filo kiralama fiyat konusu bütçeniz için oldukça önemli olduğundan firma ile görüşmeden önce araç sayısını ve hangi modellerde araçlar olacağını net bir şekilde belirlemeniz sizin adınıza artı bir durum olacaktır. 

 

Teklif talep formumuz üzerinden bize hemen ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar

Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
İzmir Havalimanı Araç Kiralama

İzmir’e uçak ile gelen misafirler için şehirde araç ihtiyacı oluşmaktadır. Tatil ya da iş seyahati için gelinen İzmir’de her koşulda bir araca gereksinim duyulur. Bu durumda İzmir Havalimanı araç kiralama...

Sakız Adası Araç Kiralama

Günümüzün ekonomik koşulları doğrultusunda bir araç sahibi olmak artık eskisinden daha zor bir süreç haline gelmiş durumda. Ancak toplu ulaşım sağlamamıza yarayan vasıtalarda da kalabalık eşyalarımız ile yolculuk yapamayacağımız gibi,...

Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajları

Dokay Rent a Car, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasında bulunan hizmet ofislerinde, bütün araç kiralama uygulamaları ile sizlerle hizmet vermeye devam ediyor. İster uzun dönem ister kısa dönem...

İzmir Bayraklı Araç Kiralama

Dokay ile Bayraklı Araç Kiralama AvantajlarıDokay ile Bayraklı’ da araç kiralamanın birden fazla avantajı bulunmaktadır. Öncelikle sektörde uzun yıllardır var olan firmamız her zaman kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı hedeflemiştir....