• Friday, 26 April 2024

Otomobil kiralamak günümüzde oldukça sık kullanılan bir uygulamadır. Özel hayatta ve iş hayatında ihtiyaca yönelik olarak kullanılan bu uygulama herkese uygun çözümler sunmaktadır. Günlük, aylık, kısa dönem ve uzun dönem olmak üzere farklı sürelerde araç kiralama yapılabilmektedir. Dokay Rent a Car, İzmir araç kiralama hizmetleri ile tüm otomobil ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunmaktadır. İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde hizmet noktası bulunan Dokay ile güvenli bir şekilde araç kiralama yapabilirsiniz. Kiralama işlemini yapmadan önce tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu tespit etmeniz gerekir. Ayrıca dikkat etmeniz gereken birtakım detaylar da bulunuyor. 

Araç kiralarken öncelikle çok iyi bir araştırma yapmak gerekir. Başta kiralama yapacağınız firmayı bulmak için firma araştırması yapmalısınız. Örneğin arama motorlarında; işiniz için gerekli olan ihtiyaca yönelik İzmir filo araç kiralama şeklinde bir araştırma yapabilirsiniz. İşinde uzman, güvenilir ve hizmet süresince yanınızda olacak bir firma ile araç kiralama işlemi yapmak size kaliteli bir deneyim yaşatacaktır. İzmir oto kiralama firmaları arasında yer alan Dokay, uzun yıllar sektörde edindiği tecrübesi ile müşterilerine her zaman çözüm odaklı hizmetler sunmayı amaç edinmiştir. Uygulamalarına müşteri memnuniyetini vazgeçilmez görerek devam ederken, güvenlikten asla taviz vermemektedir. Dokay ile kişisel veya kurumsal olarak ihtiyacınız olan her modelde araç kiralama işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. 

 


Otomobil kiralarken dikkat edilmesi gereken en önemli maddeler şu şekilde sıralanabilir: 

  • Ne tür bir araca ihtiyaç olduğunu en başta net bir şekilde belirlemek gerekir. Model ve özelliklerine dikkat ederek kiralama işlemi yapmak çok önemlidir. 
  • Kiralanan aracın nereden teslim alınabileceğini ve hangi noktalardan iade edilebileceğini en baştan belirlemek. Dokay ile araç kiralama yaptığınızda isteğiniz doğrultusunda araç bulunduğunuz yere teslim edilir. İade günü geldiğinde size en yakın ofisimize aracı kolaylıkla iade edebilirsiniz. 
  • Firmanın sunduğu kampanyaları araştırarak size uygun olan bir paketten yararlanabilirsiniz. Erken rezervasyon seçenekleri varsa bu hizmetten de yararlanmak size kazanç sağlayabilir. 
  • Kiralayacağınız aracın bakımlarının ve sigorta-kasko gibi önemli işlemlerinin tam olduğundan emin olmalısınız. Dokay’da bu sorunlarla karşılaşmazsınız.
  • Kiralama işlemi gerçekleştirilirken sözleşmeyi imzalamadan önce dikkatli bir şekilde okumalı ve aklınıza takılan yerleri mutlaka sormalısınız. 
  • Kiraladığınız aracı kullanmaya başlamadan önce hasar tespit kaydını yaptırabilirsiniz. Bu sayede aracı teslim aldığınızdaki durumunu netleştirmiş olursunuz. 
  • Kiralanan araçların depo durumu araç teslim alınmadan önce hem firma hem de kullanıcı tarafından kontrol edilmelidir. Kayıt altına alınan bu veri doğrultusunda araç iade edilirken depoda aynı seviyede yakıt olması gerekir.

 

Günlük ve Aylık Araç Kiralama

Otomobiller yıllar içerisinde hayatımızın vazgeçilmez birer parçası oldular. Günlük hayatta, işe giderken, şirketlerin günlük çalışmalarında ve buna benzer farklı kullanım alanlarında her daim ihtiyaç duyduğumuz araçlara sahip olabileceğimiz gibi kiralama da yapabiliriz. Özellikle son yıllarda sayısı oldukça artan araç kiralama firmaları farklı çözümlerle müşterilerine hizmet sunmaya devam etmektedir. Kullanıcıların ihtiyacına göre araçlar ve modellerine karar verirken, farklı kullanıcı grupları için de uygun araçlar bulundururlar. İzmir’de sektörün öncü firmalarından olan Dokay, 27 yıl önce başladığı sektör hayatına müşterilerine yönelik sunduğu uygun çözümler ile yoluna başarılı bir şekilde devam etmektedir. Dokay, İzmir araç kiralama firmaları içerisinde farkını her zaman ortaya koyarak müşterilerine ihtiyaç duydukları her alanda yanlarında olduğunu hissettirmiştir.

 

Otomobil kiralama sektörü düşünüldüğünde ilk yıllarda verilen hizmetlerin en başında günlük çözümler gelmektedir. İlk operasyonlar günlük çözümler üzerine ilerlerken zamanla aylık ve filo kiralama şeklinde farklı seçenekler oluşmuştur.  Dokay, İzmir günlük araç kiralama seçenekleri ile müşterileriyle buluştuğu ilk günden bu güne kaliteli hizmet anlayışından vazgeçmeden hareket etmiştir. Dokay ile yaptığınız kiralama işlemlerinizde kendinizi güvende hissedersiniz. Güvenlikli ve bakımlı araçları, tecrübeli kadrosu, uygun ödeme seçenekleri ile yılın her dönemi kendinize uygun olan hizmete kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dokay, günlük, aylık, kısa dönem, uzun dönem ve filo kirala hizmetlerinin yanı sıra İzmir Havalimanı araç kiralama uygulaması ile de yılın her dönemi müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermektedir. 

 

Dokay ile Kurumsal Filo Araç Kiralama 



İş yerinizde, mevcut araçların yetersiz olması ya da işinize yaptığınız yeni yatırımlar ile ekstra araçlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle bir durumda yeni araç almak ya da filo kiralamak gibi iki seçeneğiniz var. Araç almanın sizden götüreceği zamanı ve bütçenizden eksilttiği maddiyatı düşünürsek, filo kiralama şirketiniz için çok daha uygun bir çözüm olacaktır. Yeni bir araç alırken öncelikle bir fiyat ve model araştırması yapmanız gerekir. Bütçe ayarlaması yapmak ve kaç adet araç satın almanız gerektiğini çok iyi analiz etmeniz gerekir. Bu süreçte harcadığınız zaman, emek ve sonrasında ilgilenmeniz gereken takip işlemleri düşünüldüğünde araç almaktansa filo kiralamanın daha avantajlı olduğunu görebilirsiniz. İzmir’de bir şirketiniz olduğu düşünürsek, kurumsal araç kiralama İzmir firmaları şeklinde bir araştırma yapabilirsiniz. Bu araştırma şirketinize katacağınız yeni filonuzun hangi şirketten olması gerektiğine karar verirken size çok yardımcı olacaktır. Güvenilir ve işini ciddiye alan bir firma ile çalışmak, bu süreçte rahat etmenizi sağlar. 

 

Dokay, sahip olduğu 27 yıllık sektör tecrübesi ile başta İzmir olmak üzere birçok kentte ve bölgede müşterilerine hizmet vermektedir. Geniş araç yelpazesi ve deneyimli kadrosu ile her ihtiyacınıza yönelik çözümler üretmektedir. Yılın her dönemi ticari araç kiralama İzmir seçenekleri ile kurumsal müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermektedir. İş yerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz bütün modellerde araçlara sahiptir. İşinize katkı sağlayacak ve personelinizin çalışma performansı artıracak araç çözümleri sunmaktadır. Dokay ile uzun dönem ya da aylık araç kiralama İzmir seçeneklerinden yararlanarak şirketiniz için en iyi çözüme ulaşabilirsiniz. İş yeriniz ve personeliniz için gerekli olan tüm araç ihtiyacınızı Dokay’ın sunmuş olduğu filo kiralama uygulaması ve avantajlı paketleri ile kolaylıkla çözebilirsiniz.

 

Araç Kiralama Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Araç kiralama fiyatlarını etkileyen faktörlerin başında kiralama süresi gelir. Seçtiğiniz aracın modeli ve hangi segmentte olduğu da oldukça önemlidir. Modeli ne olursa olsun gün sayısına göre fiyatı belirleneceği için aslında iki detay birlikte düşünülmelidir. Araç ihtiyacınızı çözerken ödeme kolaylığı olması açısından kiralama işlemi yapmadan önce ihtiyacınızı iyi analiz etmeniz faydalı olacaktır. Nasıl bir araca ihtiyacım var şeklinde bir soru ile harekete geçebilir ve buna ek olarak İzmir araç kiralama fiyatları şeklinde bir araştırma yapabilirsiniz. Nitekim ödeme yapacağınız miktar karar vermenizde oldukça etkili olacaktır. Araştırmalarınızda doğru firmayı bulmak çok önemlidir. 

 

Dokay’ın müşterilerine yılın her dönemi sunduğu kampanyalardan kendinize uygun olan bir paket seçerek araç ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Dokay, İzmir ucuz araç kiralama fiyatları şeklinde yapacağınız bir araştırma ile bütçenize daha yakın bir hizmet yakalayabilirsiniz. Dokay hazırladığı her pakette müşterilerine yönelik çözümler sunmaktadır. Firmamız, kiralama sebebi her ne olursa olsun mutlaka ihtiyacı çözecek uygun araçları ve sunduğu ödeme kolaylığı ile herkesin araç ihtiyacını karşılamaktadır. Günlük, iş veya tatil amaçlı araç ihtiyacınız olabilir. Dokay, İzmir çeşme araç kiralama uygun fiyat seçenekleri ile tatil veya gezi amaçlı gelen ziyaretçilere de yararlı çözümler sunmaktadır. Farklı zaman dilimleri için yapılan uygulama yıllık olarak da oldukça fazla tercih edilmektedir. Yıllık araç kiralama fiyatları İzmir düşünüldüğünde yine Dokay’ın müşterilerine sunduğu avantajlı ödeme paketlerinden yararlanabilirsiniz

Yorumlar

Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
Araba Kiralamak İçin Gerekli Olan Koşullar Nelerdir?

Her şehirde ve her havaalanında kolaylıkla araç kiralama noktası bulmak mümkün. Uçak yolculuğu yapacaksanız ve gittiğiniz yerde araç kiralamak istiyorsanız, iniş yaptığınız havaalanında işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Araç kiralama yapacağınız firmanın her...

Bayilik Almanın Avantajları

Eğer bayilik almak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum diyorsanız, öncelikle hangi alanda iş yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Sonrasında bayilik veren firmalar hangileri ve sizin istediğiniz sektörde mevcut mu diye araştırmalısınız....

Karşıyaka Araç Kiralama Seçenekleri

Kendine has bir yaşam tarzı olan ilçede alışveriş yapılabilecek, gezip görülebilecek ve eğlenceli vakit geçirilebilecek birçok yer bulunmaktadır. Güzel ve keyifli zamanlar geçirebilmek için farklı seçenekler sunan Karşıyaka’ da dilediğiniz...

Havalimanından Araç Kiralama Şartları

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama şirketleri arasında köklü bir geçmişe sahip olan Dokay, İzmir genelinde sahip olduğu hizmet ağını havalimanında da sürdürmektedir. Firmamız, yılların vermiş olduğu yüksek tecrübe ile havalimanı...