• Tuesday, 16 April 2024

Bayilik nedir sorusunun cevabı bir ürüne ve hizmet haklarına sahip olan ana firmanın, başka bir firmaya veya kişiye markası üzerinden ticaret yapma hakkı vermesidir. Bayilik sistemi, bayi olanlar için yeni bir iş girişimi ve yatırım olurken, bayilik veren ana firma için de büyümek demektir. Firmalar bayilik verirken belirledikleri protokolleri işleme alırlar. Belirli şartlar dahilinde yapılan bu girişim her iki taraf için de verimli olacak şekilde tasarlanır. Bayilik veren ana firma daha güçlü konumda olduğu için yaşanabilecek olumsuz durumlara önlem amaçlı yaptırımlar belirleyebilir. Anlaşmada yer alan şartlar sağlanamadığı takdirde bu yaptırımları uygulama hakkına sahip olur.

Eğer bayilik almak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum diyorsanız, öncelikle hangi alanda iş yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Sonrasında bayilik veren firmalar hangileri ve sizin istediğiniz sektörde mevcut mu diye araştırmalısınız. Sektör araştırması yaparken iş yapacağınız şehre uygun bir iş olup olmadığına net kanaat getirmek çok önemli olacaktır. Aksi takdirde yanlış bir yatırım ile büyük kayıplar verebilirsiniz. Diyelim ki araç kiralama bayilik araştırması yaptınız ve bayilik almaya karar verdiniz. Böyle bir durumda bayilik alacağınız firmanın ismi, büyüklüğü ve sonrasında size vereceği destek çok önemlidir. Tam da bu noktada, marka çatısı altına girmekten her zaman mutlu olacağınız Dokay ile bayilik almak üzere görüşmelere başlayabilirsiniz.


Otomobil kiralama sektörüne girmeye karar verdiğiniz takdirde, Dokay Rent a Car’ ın güvenilir geçmişi ve hedefinde her zaman gelişmek olan vizyonuyla birlikte yola çıkabilirsiniz. Bu büyük ailenin bir parçası olarak hem sektöre ayakları yere sağlam basan bir giriş yapmış olursunuz hem de gelecek ile ilgili kaygılarınız yok denecek kadar az olur.



Dokay Bayilik Başvurusu

Dokay, 25 yıllık sektör tecrübesi ve kaliteli hizmet anlayışı ile geliştirdiği bayilik sistemini, büyük bir marka bilinciyle büyüterek paylaşmaya sunmuştur. Dokay’ın sunmuş olduğu Dokay Rent a Car ve Dokay Filo hizmetlerine, Dokay bayilik ile sistemin bir parçası olarak sahip olabilirsiniz. Dokay ile Türkiye’nin birçok yerinde sahip olduğu hizmet ağına dahil olarak, güçlü bir yapının parçası olup kendinizi her zaman güvende hissedeceğiniz bir ticaret hayatına girmiş olursunuz.

 

Dokay ile bayilik almanın avantajları nelerdir?

Bu soruya öncelikle güvenilirlik diye cevap verebiliriz. Dokay yola çıktığı hiçbir çözüm ortağını mağdur etmemiştir. Sonrasında marka bilinirliği, kurumsal bir yönetim anlayışı, vizyon ve misyon değerleri, iş ortaklarına ve çalışanlarına verdiği değer, geniş hizmet ağı ve kaliteden ödün vermeden oluşturduğu tecrübesidir. Dokay araç kiralama bayilik uygulaması ile tüm bu değerlere ve özelliklere sahip, kendisini Dokay’ın bir parçası olarak görecek, Dokay’ın büyük bir özveriyle oluşturduğu tüm bu değerleri benimseyerek devam ettirebilecek tüm iş ortaklarının Dokay markası çatısı altında yeri vardır.




Araç kiralama bayilik hakkında düşünceleriniz ve yatırım fikirleriniz var ise sektörde uzun yıllardır edindiği tecrübe ile Dokay her zaman sizin yanınızda olacaktır.  Otomobil kiralama sektöründe kendine saygın bir yer edinmiş Dokay, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin her bölgesinde araç kiralama bayilik uygulamasını hayata geçirmiştir. Siz de Dokay bayilik almak istiyorum ve kendime bu sektörde bir yer edinmek istiyorum diyorsanız, Bayilik Şartları’mızı inceleyebilirsiniz. Bayilik Şartlarımızın size uygun olduğunu düşünüyorsanız ve Dokay bayilik başvurusu yapmak istiyorsanız bayilik başvuru formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.




Bayilik Almanın Avantajları

Bayilik almanın avantajları düşünüldüğünde, bir işe başlamak için oldukça fazla kolaylık ve fırsat diyebileceğimiz unsurlar barındırdığını görebiliriz. Belirli bir bütçeyle yatırım yaparak iş kurmak istediğinizi düşünelim. Her şeye sıfırdan başladığınızı, marka isminizin yeni olduğunu, sektörde daha önce tecrübenizin olmadığını ve tüm bunlarla başarı elde etmek zorunda olduğunuzu düşünelim. Her geçen gün büyüyen bir sektörün içinde kendinize yer edinmek çok kolay olmayacaktır. Tüm bu zorluklarla karşılaşmamak için kendini daha önce ispat etmiş, sektörde yer edinmiş ve bayilik sistemi veren bir firmayla anlaşma sağlamak, ticarete atılırken ya da yeni yatırımlar yaparken her zaman daha garanti ve güvenilir bir yatırım olacaktır. Araç kiralama bayilik alırken, işinde uzman, iş ortaklarına değer ve saygı gösteren yaptığı çalışmalarda kendisi kadar iş ortaklarını da düşünen Dokay’ ı tercih ederek yarınlarınızı riske atmamış olursunuz.

 

Bayilik almanın başlıca avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz.

-        Herhangi bir iş tecrübesine sahip olmanız gerekmez. Bayilik aldığınız ana firma size gerekli olan bütün bilgileri sağlayacaktır. İşinizle ilgili detaylar için tüm bilgiye hakim eğitim kadrosu tarafından gerekli eğitimler verilecektir.

-        Sektörde kendinize yer edinmek için çaba sarf etmeniz gerekmez. Tercihinizi bayilik almaktan kullandığınız için kendisini sektörde daha önce kanıtlamış bir markanın bayisi olarak bu saygınlığı ve güvenirliği hemen kazanırsınız. Dokay ile yola çıkarak daha yolun en başında bu pozitif duygularla ve hissettiğiniz güvenle yarınlara daha umutla bakabilirsiniz.

-        Bayilik sisteminin avantajlarından bir diğeri de firmanız için gerekli olan tanıtım, reklam gibi çalışmaları sizin yapmak zorunda olmayışınız. Tamamen marka yönetimi ve genel merkeze bağlı olarak ilerleyen bu organizasyonlar sizi hem maddi bir yükten kurtarır hem de manevi olarak daha rahat ve güvende hissettirir.

-        Yapmak istediğiniz iş ile ilgili kendiniz sıfırdan yatırım yaparak bir iş kurduğunuzu düşünelim. Bayilik alma ile kıyasladığımızda çok daha maliyetli olacağına hiç şüphe yok. Sağlam bir sektör ve marka araştırması yaptıktan sonra size en uygun bulduğunuz marka ile bayilik anlaşması yapmak çok daha karlı olacaktır.

-        Ticaret hayatında olmazsa olmaz başlıca şeylerden bir tanesi de hedeflerdir. İşinizi yaparken her zaman hedefler doğrultusunda başarıyı yakalama gayesi ile hareket edersiniz. Bayilik almanın bir artısı da tekil olarak ulaşmaya çalıştığınız hedeflere büyük bir markanın çatısı altında çok daha kolay ulaşabilirsiniz. 

-        İşin güvenli bir şekilde ifa edilmesi için gereken teknik ve hukuki bilgiye erişim avantajı sağlarsınız.




Araç Kiralama Bayilik

Araç kiralama bayilik alarak yeni bir iş alanına girmek isteyebilir ya da mevcut işlerinizi büyütmek isteyebilirsiniz. Bu durumda öncelikle bayilik nasıl alınır sorusuna cevap aramalı ve sonrasında bayilik veren firmalar hangileri diye geniş bir araştırma yapmalısınız? Bayilik veren her firmanın şartları farklı olacağından bu sektöre yeni giriş yapıyorsanız araç kiralama şartları hakkında geniş bir araştırma yaparak gerekli bilgileri edinmek sizin için çok faydalı olacaktır. Bu araştırmalar sonucunda hem bütçenizin hacmini hem de bayilik veren firmaların beklentilerini daha iyi analiz etmiş olursunuz.

 

Dokay, uzun yıllardır büyük bir özveriyle sürdürdüğü marka yolculuğunda, ben de bayilik almak istiyorum diyen iş ortaklarına bayilikler vererek hem markasını büyütmeyi hem de yeni iş ortakları ile kalıcı bir hikaye yazmak istemektedir. Dokay ile çıktığınız bu yolda, Dokay’ın uzun yıllardır biriktirdiği sektör tecrübesi, kaliteli hizmet anlayışı ve sektörde edindiği itibar ile kendinizi her zaman daha güvende hissedersiniz. 

 

Otomobil kiralama sektöründe isme ilk gelen markalardan biri de Dokay’dır. Geniş hizmet ağına sahip Dokay, Türkiye’nin birçok noktasında müşterilerine her zaman en kaliteli araç kiralama hizmetini vermeyi hedeflemiştir ve gerçekleştirmiştir. Dokay, gerek şehir içi gerekse şehir dışı tüm rent a car uygulamalarında her zaman kendi farkını ortaya koymuştur. Dokay, geçmişten bugüne ve yarına yaptığı tüm işlerde hep gelişerek müşteri odaklı geliştirdiği çözümleri ile kaliteli hizmet anlayışından asla taviz vermeden yolculuğuna devam etmektedir. 


Yorumlar
  • Şuan askeri personelim birkaç ay sonra sözleşmem bitiyor mesleği bırakacağım bayilik düşünüyorum bu işi yapacağıma inanıyorum meslekte branşımda ulaştırma arabalara ilgim de var


Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
İzmir Havalimanı Araç Kiralama

İzmir’e uçak ile gelen misafirler için şehirde araç ihtiyacı oluşmaktadır. Tatil ya da iş seyahati için gelinen İzmir’de her koşulda bir araca gereksinim duyulur. Bu durumda İzmir Havalimanı araç kiralama...

Sakız Adası Araç Kiralama

Günümüzün ekonomik koşulları doğrultusunda bir araç sahibi olmak artık eskisinden daha zor bir süreç haline gelmiş durumda. Ancak toplu ulaşım sağlamamıza yarayan vasıtalarda da kalabalık eşyalarımız ile yolculuk yapamayacağımız gibi,...

Araba Kiralamak İçin Gerekli Olan Koşullar Nelerdir?

Her şehirde ve her havaalanında kolaylıkla araç kiralama noktası bulmak mümkün. Uçak yolculuğu yapacaksanız ve gittiğiniz yerde araç kiralamak istiyorsanız, iniş yaptığınız havaalanında işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Araç kiralama yapacağınız firmanın her...

Edremit'te Uygun Fiyata Araç Kiralama

Balıkesir yılın her dönemi gerek iş ziyaretleri gerekse özel amaçlı ziyaretler için birçok insana ev sahipliği yapmaktadır. İli ziyarete gelenlerin bazıları kendi özel araçları ile bazıları ise uçak ya da...