• Thursday, 25 April 2024

Araç kiralama, yılın her dönemi ihtiyaç duyulan ve buna çözüm olarak kullanılan bir uygulamadır. Özellikle uzun seyahatlerde uçak sonrası kullanmak için ve iş gezilerinde sıkça tercih edilir. Bunların dışında araba kiralamayı gerektiren bir diğer önemli durum yaz tatilleri ve seyahatleridir diyebiliriz. Yaz ayları, hareketliliğin başladığı, farklı şehirlere seyahatin yoğun olduğu dönemlerdir. Tatil amaçlı veya gezi amaçlı program yapan herkesin araca ihtiyacı vardır. Aracı olmayanlar ya da uzun yolu aracı ile gitmek istemeyenler için yazlık araba kiralama uygulaması harika bir çözüm olacaktır. Bulunduğunuz bölgede ya da şehirde alabileceğiniz bu hizmeti uçak yolculuğunuz sonrasında da almanız mümkün. 

İzmir araç kiralama hizmetleri ile sektörde kendini kabul ettirmiş Dokay, yılın her dönemi olduğu gibi yaz aylarında da müşterilerine uygun koşullarla hizmet vermektedir. Firmamızın sunmuş olduğu avantajlı kiralama koşulları ile yaz tatilinizde kiralayacağınız aracınızla konforlu bir ulaşım sağlayabilirsiniz. Tatil için araba kiralama yaparken size güven veren, bütün süreçte yanınızda olan bir firma seçmek çok önemlidir. Dokay, tam da bu noktada sektörde edindiği uzun yılların tecrübesi ile bütün müşterilerine optimal çözümler sunarken kendilerini güvende hissetmelerini de sağlar. Her zaman müşterilerinin çıkarlarını gözeterek kararlar alan Dokay’ ın sunmuş olduğu araç kiralamada yaz fırsatlarını kaçırmayın, tatil seyahatinizi hem konforlu hem de bütçenize uygun koşullarda geçirin.

 

Dokay Rent a Car, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde ve noktasında hizmet ofislerine sahiptir. Her alanda araç kiralama ihtiyacınızı karşılayabilecek geniş araç filosuna sahiptir. Aylık veya günlük olmak üzere tüm araç gereksinimlerinizi Dokay ile giderebilirsiniz. Dokay’ın, yaz dönemi için oluşturduğu araç kiralama kampanya seçenekleri ile ister tatil için isterseniz de iş için gerekli olan araç ihtiyacınızı kolaylıkla çözebilirsiniz. Dokay’ın sizler için hazırlamış olduğu uygun araç kiralama kampanya seçenekleri oldukça avantajlı koşullara sahiptir. Araç ihtiyacınız günlük mü ya da aylık mı? Bu sorunun cevabına göre firmamızın mevcut kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Birkaç günden fazla araba ihtiyacınız var ise aylık araç kiralama kampanya koşullarımız tam size göre olacaktır. 


 

Dokay’ın Sunduğu Yaz Fırsatları ile Araç Kiralama

Dokay ile kolaylıkla tatil için araç kiralama yapabilirsiniz. Firmamız sahip olduğu farklı lokasyonlardaki ofisleri ile her türlü araç ihtiyacınıza çözüm sunmaktadır. Geniş araç modellerimiz ile tatil, iş veya gezi seyahatlerinizi en güvenli ve konforlu olacak şekilde yapabilirsiniz. Dokay’ dan yapacağınız aylık araç kiralama ile yaz aylarında ihtiyacınız olan arabaya sahip olabilirsiniz. Ofislerinin olduğu her bölgede olduğu gibi Ege Bölgesi'nde de oldukça aktif olan firmamızın İzmir’de bulunan dört şubesinden herhangi birinden kampanyadan yararlanarak bütün araç kiralama işlemlerinizi yapabilirsiniz. İzmir’e uçakla yaptığınız bir seyahat sonrası İzmir havalimanı araba kiralama hizmetimizden kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Dokay, araç kiralamada yaz fırsatlarını İzmir ofislerinde sunarak bölgede yaşayan ve yaz aylarında bölgeye yoğun bir şekilde gelen nüfusa hizmet vermeyi hedeflemiştir. 


 

Dokay Rent a Car Yaz Kampanyası Araç Kiralama Koşulları: 

  • Mevcut kampanya sadece İzmir ofislerinde geçerlidir.
  • Mevcut kampanya başka kampanyalarla ve indirimlerle birleştirilemez.
  • Kampanya, Dokay’ ın sahip olduğu filo imkanları ile sınırlıdır.
  • Kiralama yapılacak süreçte Dokay Rent a Car’ ın sunduğu kiralama koşulları geçerli olur.
  • Mevcut kampanya BC, BC+, C+, C1+ grupları için geçerlidir. Araçlar stoklar ile sınırlıdır.
  • Dokay Rent a Car uygun görürse kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
  • Detayları sunulan kampanya 30 Haziran 2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için 0850 808 35 35 Dokay rezervasyon merkezimizi arayabilir veya [email protected] adresimize e-posta gönderebilirsiniz.

 

Dokay ile Yaz Fırsatlarından Yararlanmanın Avantajları

Araç kiralama yaparken ihtiyacınızı karşılaması kadar önemli olan bir diğer hususta sizi bu süreçte maddi olarak yıpratmamasıdır. Yılın her dönemi uygun fiyat politikası ile müşterilerine kolaylıklar sunan Dokay, yaz döneminde özel kampanya koşulları uygulamaktadır. Firmamızın sunmuş olduğu bu kampanya koşulları ile İzmir günlük araç kiralama ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. İzmir ofislerimizde geçerli olan kampanyamızda uygun fiyatlı araç kiralama uygulaması büyük avantajlarla sunulmuştur. 

 

Dokay’ın sunduğu yaz fırsatlarında günlük ve aylık araç kiralama seçenekleri mevcuttur. Filomuzda bulunan otomatik ve manuel vitesli araçlar ile her kullanıcıya uygun çözümler sunmaktayız. Dokay’ın sahip olduğu hatchback, sedan, suv, minivan ve farklı modelleri ile her türlü araç ihtiyacınızı kolaylıkla giderebilirsiniz. Dokay’ın sunduğu aylık araç kiralama İzmir avantajlarından yararlanarak aylık araba ihtiyacınızı giderebilirsiniz. İzmir içerisinde ya da yakın çevrede yaşayan herkesin kolaylıkla ulaşabileceği Adnan Menderes Havalimanı, Karşıyaka, Bayraklı ve Alsancak ofislerimize gelerek avantajlı yaz fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

 

İzmir’e farklı illerden uçak ile ulaşım sağlayan herkesin rahatlıkla ulaşabileceği Adnan Menderes Havalimanı ofisimizde tüm kiralama işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Uçakla yapacağınız uzun bir yolculuk sonrası İzmir havalimanı araç kiralama uygulamamızdan kolaylıkla yararlanabilirsiniz. İzmir ofislerinde geçerli olan Dokay yaz fırsatları kiralama seçenekleri günlük ve aylık olabileceği gibi müşterilerimizin talebi doğrultusunda 3 gün araç kiralama şeklinde de yapılmaktadır. Dokay, her zaman müşteri odaklı çözümler üreten ve avantajlı koşullar ile hayata geçiren bir rent a car firması olmuştur. 

 


 

Dokay ile Araç Kiralamada Kampanyalı Yaz Fiyatları

Araç kiralama fiyatları günlük ve aylık olmak üzere değişkenlik gösterir. Aldığınız hizmetin süresi uzadıkça fiyatı da artacaktır. Günlük araç kiralama yaparken gün bazında kiralama yapacağınız için kaç günlük araç ihtiyacınızın olduğunu önceden belirlemek iyi olacaktır. Nasıl bir araca ihtiyacınız olduğunu ve kaç gün kullanacağınızı planlayarak kiralama yaparsanız bütçenize uygun bir kiralama işlemi yapmış olursunuz. Araç kiralama fiyatları günlük seçimlerinizde Dokay’ın, İzmir ofislerinde sunduğu yaz fırsatları ile daha avantajlı oluyor. Karşıyaka, Alsancak, Bayraklı ve Adnan Menderes Havalimanı Dokay ofislerinden istediğiniz modeli avantajlı yaz kampanyası ile kiralayarak seyahatinizi konforlu ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. 

 

Dokay’ın siz değerli müşterilerine hazırladığı avantajlı yaz kampanyasında en ucuz aylık araç kiralama fiyatları ile tatil planlarınızı bütçenizi sarsmadan yapabilirsiniz. Dokay’ın, sahip olduğu geniş araç yelpazesi ile İzmir ofislerinde yararlanabileceğiniz bu kampanyayla unutamayacağınız bir tatil yaşayabilirsiniz. Ekonomik, premium, orta sınıf ve üst sınıf olarak gruplandırdığımız farklı modellerde araçlarımız ile yaz fırsatlarından yararlanarak hem araç ihtiyacınızı giderebilir hem de avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. İzmir araç kiralama fiyatları, Dokay’ın yaz fırsatları ile çok uygun ve cazip koşullarla sizlere sunuluyor. 

 

Dokay ile yapacağınız her araç kiralama, firmamızın sunduğu yüksek hizmet kalitesi ile iyi bir deneyime dönüşür. Firmamız her zaman müşterilerinin güvenliğini, konforunu ve ödeme kolaylığını düşünerek hareket etmektedir. Dokay, bu doğrultuda yılın her dönemi yansıttığı ve ödeme kolaylığı sağlayan fiyatlarının yanı sıra yaz dönemi için özel fırsatlar sunmaktadır. Tatil veya gezi seyahatlerinizde Dokay ile yapacağınız günlük ya da aylık araç kiralamalarınızda yaz fırsatlarından yararlanarak uygun fiyatlarda kiralama yapabilirsiniz. Kampanya detaylarını inceleyerek hizmetten yararlanabileceğiniz web sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar

Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
Araç Kiralamada Yaz Fırsatları

İzmir araç kiralama hizmetleri ile sektörde kendini kabul ettirmiş Dokay, yılın her dönemi olduğu gibi yaz aylarında da müşterilerine uygun koşullarla hizmet vermektedir. Firmamızın sunmuş olduğu avantajlı kiralama koşulları ile...

Elektrikli Araçlar Nasıl ve Nerede Şarj Edilir?

Dünya genelinde isim yapmış büyük araç markaları özellikle bu alanda yeni çalışmalar ve yatırımlar yapmaktadırlar. Hem yeni bir teknoloji hem de doğaya daha az zarar veren bir sistem olması sebebiyle...