• Friday, 19 April 2024

Dokay Rent a Car, araç kiralama sektörüne girdiği ilk günden bugüne kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliği ile taçlandırdığı 25 yıllık tecrübeye sahiptir. Yaptığı işlerde odağında her zaman kaliteli, kalıcı ve sürdürülebilir hizmet sunmak vardır.

Dokay Rent a Car, araç kiralama sektörüne girdiği ilk günden bugüne kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliği ile taçlandırdığı 25 yıllık tecrübeye sahiptir. Yaptığı işlerde odağında her zaman kaliteli, kalıcı ve sürdürülebilir hizmet sunmak vardır. Yıllar içerisinde çalışma alanını genişleterek müşterilerine daha geniş ve kaliteli hizmetler sunmak için farklı alanlarda da aktif olmuştur. Dokay Rent a Car, Dokay Filo, Dokay Otopark ve Dokay İkinci El araç alım-satım olmak üzere dört farklı alanda müşterilerine hizmet vermektedir.

Sunduğu geniş araç seçenekleri ve yüksek müşteri memnuniyeti anlayışı ile uygun araç kiralama prensibinden vazgeçmeyen Dokay, filo araç kiralama ve günlük araç kiralama olmak üzere iki alanda hizmet vermektedir. Araç kiralamada en uygun şartları sunan marka, kaliteli hizmet anlayışı ve sahip olduğu geniş araç seçenekleri ile her zaman sektörde lider olmayı hedeflemiştir. Günlük veya aylık olmak üzere araç kiralama şartları nelerdir, araç kiralama nasıl olur gibi sorular aklınıza takılıyorsa gerekli bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


Çeyrek asırlık tecrübeye sahip Dokay Rent a Car, değerleri ile bir bütün olarak büyümüş ve ailesini genişletmiştir. Vizyonunda, faaliyet gösterdiği bütün alanlarda karlı büyümeyi hedeflerken sürdürülebilirliğini de devam ettirmek ve Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer almak vardır. Misyon olarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını belirleyerek onlara kalıcı çözümler sunmayı benimsemiştir. Sahip olduğu geniş iş ağını ve kurumsal gücünü içinde bulunduğu sosyal sorumluluk projelerinde de kullanmaktadır. Verilen hizmetlerde doğayı koruma duygusunu ön planda tutarak ekolojik dengeye en uygun çözümler seçilmektedir.

 

Dokay yönetim kültürünün oluşmasında Anadolu kültürü ilham kaynağı olmuştur. Hem müşterilere hem de çalışanlara verilen sözlerin tutulması Dokay kültürünün en önemli yapı taşıdır. Şeffaf kurumsal yönetimi benimseyen marka, çalışanlarına verdiği değeri onları karar süreçlerine de dahil ederek gösterir. Çalışanların katkı verdiği ve ortak akıl ile oluşturulan yenilikçi çözümler Dokay markasının gücünü oluşturan ana kaynak olarak değerlendirilir.

 

Müşterilerin memnuniyeti ve personelin değeri Dokay markası için eşdeğer öneme sahip hedeflerdir. “İtibarımız, her şeyimizdir” sloganımızla beraber yola çıkacağımız bayilerimizin de bu hedeflerde bizimle yürüyeceğine inanıyoruz. Dokay bayilik şartlarını oluştururken bu bakış açısıyla yola çıkılmıştır.

Bayilik Standartları

Dokay, kendi standartlarına uygun faaliyet gösterebileceğine ve hedeflere beraber yürüyeceğine inandığı yatırımcılara bayilik hakkı tanımaktadır. Markaya ait standartları ve bu dokümanda bahsedilen temel kurallara uygun olan bütün başvurular değerlendirilecek ve başvuru sahibi ile en kısa zamanda irtibata geçilecektir.


Bayilik Uygulama Detayları

Dokay Rent a Car, bayilerin günlük operasyonlarını sorunsuz, kolay ve kaliteli bir şekilde devam ettirebilmesi için her aşamada uygulama detaylarını da düzenlemektedir. Her bayide müşterilere sunulan hizmetlerin aynı süreçlerle ve aynı kalitede sağlanması için belli detaylara uyulmasına önem verilmektedir. Tüm bayilerimiz Dokay standartlarına uymakla mükelleftir. 

Dokay Ailesi’ne Katılmak

Dokay, sektöre girdiği 2005 yılından bu yana günlük ve operasyonel araç kiralama olarak hizmet vermektedir. Hedefinde her zaman müşteri memnuniyetini yüksek tutmak ve kaliteli hizmet ile sürekli gelişmek vardır. Bu felsefe ile daha ilk yıldan sektörde varlığını kabul ettirmiş ve sektöre bir ivme kazandırmıştır.

 

Dokay Rent a Car, operasyonlarını ve yönetim anlayışını sürekli geliştirerek büyüme hedefinden kopmadan, Türkiye’nin her bölgesinde hizmet vermeye devam etmektedir. Sunduğu araç kiralama hizmetini, kiralama işleminin bütün aşamalarında müşterilerinin yüksek memnuniyet duyacağı şekilde gerçekleştirmektedir. Dokay, içinde bulunduğu bütün alanlarda mutlu müşteri anlayışını benimsemiş ve bu şekilde sonuçlar almak için kaliteli hizmet anlayışını sürdürmektedir.

 

Dokay, Ege ve Akdeniz Bölgelerinde araç kiralama ve araç parkı alanlarında lider konumdadır. Dokay Rent a Car, sunduğu kaliteli hizmet ve uygun fiyat seçenekleri ile her zaman müşterilerin tercih sebebidir. Dokay, sunduğu tüm bu Dokay Rent a Car, Dokay Filo, Dokay Otopark ve Dokay 2. El araç hizmetleri ile müşterilerini her zaman sonsuz memnuniyet duygusuna ulaştırmayı hedeflemektedir.

 

Marka başarısının ve sürdürülebilirliğinin insan kaynaklarına yatırımlardan geçtiğine inanan Dokay, müşteri memnuniyetine verdiği önemi şirket içi yatırımlarına da vermektedir. Personeline her zaman hak ettiği değeri vererek, uygun çalışma koşullarını sağlayarak daha mutlu bir ortamda verimli bir iş çıkmasını hedeflemektedir.

 

Dokay’ da herkes bir bütünün parçası olarak görülmektedir. Bu bakış açısı ile herkesin fikri değerlidir. Personellerimizin bizlere kattığı iş gücü yanında onları diğer şirket içi ortak akıl gerektiren durumlarda da dahil etmek bir şirket prensibimizdir. Çünkü birlikte daha güçlü ve daha mutlu olacağımıza inanırız.

 

Anadolu kültürü ile varlığına güç katmış, bu kültürü şirket kültürüne benimsemiş olan Dokay, aynı bakış açısı ile tüm hizmetlerinde de her zaman sevgi ve saygının önemini vurgularcasına müşterilerine hizmet vermektedir. Bu kültürü yaşatırken, hedefinde her zaman yenilikçi vizyonunu da koruyarak sektöre yeni bir yol açmak ve yeni bir ivme kazandırmak vardır.

 

Dokay’ ın, yola çıktığı ilk günden bu yana asla taviz vermediği güvenilirlik ilkesi doğrultusunda en önemli varlığı kurumsal itibarıdır. Dokay olarak sahip olduğumuz, müşterilerimize, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza ve diğer tüm paydaşlarımıza karşı en büyük sorumluluğumuz verdiğimiz sözlerimizdir. Her zaman birinci önceliğimiz Dokay markası altında verilen sözlerin yerine getirilmesi olmuştur.

 

Dokay Rent a Car olarak çıktığımız bu yolda edindiğimiz tecrübelerimiz ve kalite anlayışımızla ailemize yeni bayiler kazandırmak istiyoruz. Siz de, bayilik almak istiyorum ve bu büyük ailenin bir parçası olmak istiyorum diyorsanız, Bayilik Şartları‘mızı inceleyebilir ve bayilik başvuru formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


Yorumlar
  • Konya bölgesi için lütfen iletişimin geçiniz.

  • WİNDY RENT A CAR’ı bitirip Yerine DOKAY olmaya varmısınız? DOKAY’ı her platformda tek geçerim iyi varsın DOKAY

  • Bayilik şartlarını öğrenmek istiyorum


Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
Dokay Bayilik Şartları Nelerdir?

Dokay Rent a Car, araç kiralama sektörüne girdiği ilk günden bugüne kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliği ile taçlandırdığı 25 yıllık tecrübeye sahiptir. Yaptığı işlerde odağında her zaman kaliteli, kalıcı ve...

ABS, ESP, EBD, TCS, BAS’ nin Anlamı Nedir?

ABS, ESP, EBD, TCS, BAS’ nin Anlamı Nedir?Uzun yıllardır hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen otomobiller çalışma prensibi ve sahip oldukları birtakım özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Teknolojinin de sürekli gelişmesi ile...

Otomobili Kim ve Nasıl İcat Etti?

"İlk otomobil ne zaman icat edildi?", sorusuna cevap vermek gerekirse, otomobil olarak kabul edilen ilk aracın icadı 1700 ‘lü yıllara dayanmaktadır. O dönemde sanayinin gelişimi ile birçok alanda yenilikler ve...