• Thursday, 25 April 2024

Kampanya, belirli bir dönem içinde belirlenmiş bir konu için hazırlanmış hızlı ve yoğun bir şekilde sunulan etkinlik dönemidir. Ticari hacmi olan her iş yerinin belirli dönemlerde uyguladığı bu uygulama, firmanın hem kendi iş hacmini geliştirmek hem de müşterilerine sunduğu hizmetlerde kolaylık sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Kampanya koşulları belirlenirken sektörde geçerli olabilecek şartlar değerlendirilir ve iş akışını bozmayacak şekilde filtrelemeler yapılarak ilerlenir. Dokay Rent a Car tüm bu koşulları gözeterek kendi ticari başarılarını da dahil ettiği araç kiralama kampanya seçeneklerini siz değerli müşterilerine sunmaktadır.

Araç kiralama İzmir denince akla ilk gelen firma olan Dokay’ın sunduğu avantajlı kampanya koşullarından yararlanarak araç ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Güvenli bir şekilde yapacağınız otomobil kiralama işlemlerinizde Dokay’ın avantajlı kampanya koşulları sayesinde bütçenizi de sarsmadan otomobil ihtiyacınızı karşılamanız mümkün. Özellikle yaklaşan bayram tatilinde yapacağınız uçak yolculukları sonrasında ulaşım için oluşacak araç ihtiyacınızı Dokay ile kolaylıkla çözüme ulaştırabilirsiniz. Dokay’ın hazırlamış olduğu kampanya koşullarında, araç kiralama en uygun seçenekleri arasından mutlaka size uygun olan bir alternatif vardır.

 

Bayram yaklaşıyorken, günlük kiralama kampanyamıza göz atmayı unutmayın, araçsız kalmayın:

 

https://dokay.com.tr/kampanya/gunluk-kiralamada-kacirilmayacak-fiyatlar-1



 

Dokay Rent a Car Günlük Kiralama Kampanya Koşulları:

 

-          Kampanya koşulları sadece İzmir ofisleri için geçerlidir.

-          Mevcut kampanya başka kampanya veya indirim fırsatları ile birleştirilemez.

-          Sunulan kampanyada geçerli olan araçlar Dokay’ın filosundaki imkanlar dahilindedir.

-          Araç kiralama süresi Dokay’ ın kiralama koşullarına göre yapılacaktır.

-          Dokay Rent a Car kampanya koşullarında herhangi bir değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

-          Sunulan kampanya 29 Nisan 2022 tarihine kadar geçerlidir.

-          Mevcut kampanya; BC, BC+, Suv0, C1+ grupları için geçerlidir. Araçlar stoklarımız ile sınırlıdır.

 

Dokay’ ın sunduğu kampanyadan yararlanmak için İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Karşıyaka, Bayraklı ve Alsancak şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Uygun fiyatlı günlük kiralama seçenekleri ile hazırlanan kampanya koşullarından yararlanarak bütçenizi sarsmadan kaliteli ve güvenli bir araç kiralama hizmeti almanız Dokay ile mümkün!

  

Dokay ile Kampanyalı Araç Kiralama

 

Dokay, İzmir’de başladığı iş hayatında araç kiralama sektöründe edindiği 27 yıllık tecrübeye sahiptir. Sektörde geçirdiği yıllar içerisinde vizyon ve misyon değerlerinden asla ödün vermeyerek edindiği itibarını kaliteli hizmet anlayışı ile sürdürmektedir. Dokay Rent a Car, edindiği vizyon ile sürdürülebilirlik ve karlı büyüme göstererek Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer almayı başarmıştır. Dokay, iş dünyasında emin adımlarla ilerlerken edindiği misyon ile sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ve destekle tüm Türkiye’de etkili olmayı hedeflemektedir.

 

Dokay Rent a Car, her zaman müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedeflemiştir. Bu bağlamda, sadece İzmir’de değil Türkiye’nin birçok yerinde geniş bir hizmet ağına sahip olarak hedeflerine ulaşmıştır. Dokay’ ın sahip olduğu geniş araç filosu ile günlük araç kiralama, aylık araç kiralama ya da uzun dönem araç kiralama işlemlerinizi yapabilirsiniz. İş yerinizin araç ihtiyacını istediğiniz zaman dilimi için Dokay’ ın sunduğu kampanya fırsatlarından yararlanarak filo kiralama ile çözebilirsiniz. Bugün, Türkiye’nin birçok yerinde bayiler veya online kanallar aracılığıyla Dokay’ a rahatlıkla ulaşabilir ve otomobil kiralama işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.


 


Rent a car araç kiralama sektöründe lider firma Dokay, sunduğu kaliteli hizmetlerin yanında müşterileri için kolaylık sağlayacak kampanya koşulları oluşturmaktadır. Sahip olduğu geniş araç filosu ile bütçe dostu kampanya koşulları sayesinde araç ihtiyacınızı kolaylıkla çözebilirsiniz. Dokay’ın değer verdiği müşterilerine hazırladığı kampanya koşullarını inceleyerek size en uygun olan şartlarda araç kiralama yapabilirsiniz. Dokay Rent a Car’ da hazırlanan araç kiralama kampanya seçenekleri, ihtiyaca yönelik çözümler sunarken ödeme koşullarında bütçe dostu şekilde tasarlanmıştır. Dokay’da verilen her hizmet yüksek memnuniyet hedeflenerek, kalite ve konfordan ödün vermeden sunulmaktadır.

 

Kampanyalı Araç Kiralamanın Avantajları

 

Alınan her hizmette olduğu gibi araç kiralama işleminin de avantajlı durumları olmaktadır. Kampanya dahilinde yapılan herhangi bir işlem her zaman içinde farklı avantajlar barındırmaktadır. Satın alınan bir mal ya da hizmet olsun, karşılıklı memnun edici detaylar ile doludur. Hizmet sunan firma dönem dönem kampanyalar düzenleyerek müşterilerini daha da memnun etmek, aradaki bağı daha kuvvetlendirmek ve kendi adına da işlerinin artmasını hedeflemektedir. Örneğin; kiralık bir araca ihtiyacınız varken yaptığınız bir pazar araştırması sonucunda araç kiralama kampanya yapan bir firma bulduğunuzda onu tercih etmeniz kuvvetle muhtemeldir. Çünkü kampanya sunan firmalar araç ihtiyacınıza çözüm sunarken, bütçenize ve hatta ihtiyaçlarınıza da cazip bir teklifle gelmektedir.

 

Dokay Rent a Car müşterilerine her zaman farklı avantajlar ve geniş hizmet seçenekleri sunmaktadır. Farklı ihtiyaçlara yönelik çözümleri ile konfor alanınızı korurken, güvenli bir şekilde en kaliteli hizmeti almanızı hedeflemektedir. Dokay ile ihtiyaç duyduğunuz her zaman dilimi için araç kiralama yapabilirsiniz. Araç kiralama aylık, araç kiralama günlük ya da 3 aylık araç kiralama şeklinde farklı zaman dilimlerinde kiralama işlemi yapmanız mümkün. Her ikisinin de detayları ve hizmet bedeli farklı olacağı gibi avantajları da farklı olacaktır. Dokay, oluşturduğu her hizmet paketinde müşterilerinin menfaatini düşünerek hareket etmektedir.

 

Araç Kiralamada Kampanyalı Fiyatlar

 

Araç kiralama ücretleri yapacağınız işlemin detaylarına göre değişiklik gösterir. Örneğin; kiralanan aracın sınıfı, kiralama yapacağınız gün sayısı, hizmet içi alımlar v.b. detaylar ile farklı fiyat miktarları çıkacaktır. Kısa süreli bir kiralama işlemi daha uyguna gelebilir. Seçilen aracın da ekonomi sınıfında bir araç olduğunu düşünürsek kısa süreli bir kiralama işlemini uygun koşullarda yapmanız mümkün. Dokay’ın uygun koşullarla sunduğu, kısa süreli ve uzun süreli kiralamalardan size en uygun olanı seçebilirsiniz. Araç kiralama aylık fiyat diye bir araştırma yaptığınızda karşınıza yine her zaman müşterilerini düşünerek fiyat politikasını belirleyen Dokay çıkacaktır.

 

Tabi araç kiralama yaparken tam olarak ne kadar süreliğine araca ihtiyaç duyduğunuzu önden belirlemeniz yanlış bir seçim yapmanızın önüne geçecektir. Örneğin; bir aylık bir sürede araca ihtiyacınız varken yirmi günlük süre için kiralama işlemi yaparsanız, on gün araçsız kalacaksınız demektir. Böyle aksi bir durum yaşamamak için her zaman işlem yapmadan önce süreyi iyi hesaplamanız gerekir. Süre ile birlikte nasıl bir araca ihtiyaç duyduğunuzu da iyi belirlemeniz gerekiyor. Dokay’ın geniş araç filosu içerisinden her ihtiyacınıza çözüm olacak bir araç bulmanız mümkün. Kampanya koşulları ile hem avantajlı bir araç kiralama işlemi yapabilir hem de kaliteli hizmet almanın keyfini sürebilirsiniz.



 

Araca ihtiyacınız olduğunda kendi gereksinimlerinizi tespit ettikten sonra ikinci yapmanız gereken iş piyasa araştırması yapmak olacaktır. Sonrasında bütçenize en uygun koşullarda kiralama yapan firmayı bulmak ve hatta kampanya koşullarından yararlanmak olacaktır. Dokay’ ın sunmuş olduğu avantajlı kampanya koşulları ile hem ihtiyacınız olan araca ulaşabilir hem de bütçenizi sarsmadan güvenli bir otomobil kiralama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Dokay Rent a Car, yıllardır büyük bir titizlikle edindiği tecrübesi ve müşterilerine sunduğu özenli hizmet anlayışı ile avantajlı teklifler sunmaya devam etmektedir. Dokay’ın sunmuş olduğu oto kiralama kampanya koşullarını incelemek ve avantajlı tekliflerden yararlanmak için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
Sıfır Araç İlk Bakımı Ne Zaman Yapılmalıdır?

Sıfır araçlar fabrika çıkışlı ve daha önce kullanılmamış araçlardır. Bütün donanımı sıfır olarak sunulan, içi tertemiz, markasına ve modeline göre jelatinli, ilk sizin kullandığınız araçlardır. Dolayısıyla; hem içi hem de...

Kiralık Araçlarda Periyodik Araç Bakımı

Kiralık araç periyodik bakım zamanı aracın sahibi olan firma tarafından takip edilmeli ve yaptırılmalıdır. Araçları filosunda barındırırken periyodik ve sistematik bir şekilde araç bakımlarının takibini yaparak aksatmadan yaptırması çok önemlidir....

Ehliyet Yenileme İçin Gerekli Belgeler

Ehliyet Yenileme İçin Yapılacak İşlemlerResmi işlemlerin hepsinde olduğu gibi ehliyet yenilemede de yapmanız gereken birtakım işlemler vardır. Öncelikle geçerli olan bir ehliyete sahip olmanız gerekmektedir. Sonrasında, ALO 199 hattından veya...

Araç Arıza İşaretleri ve Anlamları

 Ön sis lambası uyarısı: Aracın ön tarafında bulunan sis lambalarının açık olduğunu gösterir.   Arka sis lambası uyarısı: Aracın arkasında bulunan sis lambalarının açık olduğunu gösterir  Dörtlüler açık: Aracın dörtlü sinyalinin açık...