• Friday, 29 March 2024

Filo araç kiralama özellikle son yıllarda firmaların çokça başvurdukları bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu uygulamayı, büyük ya da küçük ölçekli olsun her iş yeri ihtiyaçları doğrultusunda ve istedikleri süre boyunca tercih edebiliyor. Firmalar işlerinin detayına ve zamanına göre tercihler yaparak ona göre araç sayısı ve süre belirterek filo kiralama yapabiliyorlar. Şirketler uzun süreli filo kiralama seçenekleri arasından uygun olan araçları tercih ediyor. Filo kiralama uygulaması içerisinde araçların modeli, kiralanacak süre ve fiyat gibi farklı parametreler bulunmaktadır. Yapılacak bir filo kiralama işleminin fiyatını belirlemede bu detaylar başta olmak üzere anlaşmada yer alan diğer maddeler etkili olmaktadır.

Firmaların, çalışanlarına işlerini eksiksiz ve yüksek kalitede gerçekleştirebilmeleri için araç kiralama firmalarından aldıkları profesyonel bir hizmettir tanımı, filo araç kiralama nedir sorusuna karşılık cevap olarak verilebilir. Firmalar çoğu zaman kendi bünyelerine araç satın almaktansa daha pratik bir yol olan filo kiralama hizmetinden yararlanırlar. Yetki sahibi kişiler öncesinde geniş bir araştırma yaparak hem güvenilir hem de bütçeye uygun bir firma bulmak için büyük çaba sarf ederler. Dokay Rent a Car filo araç kiralama İzmir uygulamaları ile bütün beklentileri karşılamaya ve eksiksiz müşteri memnuniyeti hizmetleri ile firmaların tüm süreçlerde yanında olmaya devam etmektedir. Dokay, İzmir’deki geniş hizmet ağını Türkiye geneline yayarak, araç kiralama ve filo araç kiralama uygulamaları ile tüm müşterilerine yüksek kalitede hizmet sunmaktadır.

 

Filo Kiralarken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

 

 

Şirketiniz için filo kiralama yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Bu sorunun birden çok cevabı olabilir. Her şeyin başında tam olarak neye ihtiyacınızın olduğunu belirlemek gelir dersek yanlış olmaz. Aksi takdirde alakasız bir sonuçla karşılaşırken bütçenizi aşabilir ve firmanızı istemeden de olsa zarara uğratabilirsiniz. Size bu süreçte tam çözüm sunacak bir firma bulmak için detaylı bir araştırma yapmakta ikinci en önemli hamleniz olacaktır. Bu noktada, tüm ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılarken sizi hayal kırıklığına uğratmayacak Dokay’ ı tercih ederek güvenli ve kaliteli bir filo araç kiralama süreci yaşayabilirsiniz.


 

Filo kiralarken dikkat etmeniz gereken başlıca konuları aşağıdaki gibi sayabiliriz:

 

-       Kiralanacak araç sayısını belirlemek,

-       Filo kiralamanın maliyet hesabını detaylı yapmak,

-       Ne kadar süreliğine kiralama yapılacağını tespit etmek,

-       İşe uygun araç seçimi yapmak,

-       Araçların yaşı, kilometresi gibi bilgilerini öğrenmek,

-       Araçların donanım özelliklerinde özellikle hava yastığı, emniyet kemeri, fren ve lastik gibi ekipmanların sağlam olup olmadığından emin olmak,

-       Kiralanan araçların kaza yapıp yapmadığını öğrenmek ve kazasız araç kiralamaya özen göstermek,

-       Araç ile birlikte alınacak ek hizmetleri detaylı inceleyerek karar vermek,

-       Sizi pişman etmeyecek ve her süreçte en iyi şekilde hizmet alabileceğiniz bir firma bulmak.


 

Tüm bu maddeleri detaylı bir şekilde araştırarak kiralama işlemini gerçekleştirme aşamasına geldiğinizde, Dokay ile firmanız için en uygun çözümleri bulabilirsiniz. Dokay, sunmuş olduğu cazip filo araç kiralama şartları ile firmanıza uygun koşullarda çözümler üretir. Dokay Rent a Car firmanızda gerçekleştirilen işler için gerekli olan araç modelleri ve bütçenize uygun fiyat seçenekleri ile her zaman işinizi kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Dokay, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasına taşıdığı kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin tüm kiralık filo araç ihtiyaçlarına çözümler sunmaktadır.

 

Dokay ile Filo Araç Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

 

 

Filo araç kiralama yapmanın firmanıza operasyonel ve finansal anlamda birçok avantajı olacaktır. Öncelikle saha çalışanlarınız araç ihtiyacını gidermek adına her biri için araç satın almak size hem ayrı maliyet hem de fazlasıyla zaman alıcı bir durum yaratacaktır. Gerekli olan araç sayısı kadar araştırma yapmak, bakım-onarım gibi süreçleri takip etmek, trafik kazası gibi olumsuz durumlarda aracın bütün işlemleriyle birebir ilgilenmek ve en önemlisi de bütçenizden büyük miktarda bir fon ayırmanız gerekecektir. Bunlara maruz kalmak yerine kiralık filo araç hizmeti veren güvenilir bir firma ile anlaşarak hem tüm bu süreçlerden kurtulabilirsiniz hem de çalışanlarınıza işlerini aksatmadan verimli bir şekilde çalışabilecekleri ortam hazırlamış olursunuz.

Dokay Rent a Car, sektörde geçirdiği uzun yıllar, biriktirdiği engin tecrübeleri ve asla vazgeçmediği güvenilirlik ilkesi ile filo araç kiralama uygulamasını yılın her dönemi uygun koşullarda müşterilerine sunmaktadır. Müşteri memnuniyetine yüksek ölçüde önem veren Dokay’da firmanızın ihtiyacı olan tüm filo seçenekleri mevcuttur. İş yeriniz için gerekli olan filo araçlarının çeşitliliği, özelliği ve fiyatının bütçenize uygunluğu ile araç ihtiyacınız sizi mağdur etmeyecek şekilde Dokay tarafından çözüme ulaştırılır. Dokay ile uzun ve kısa dönem olabileceği gibi günlük olarak da araç kiralama yapabilirsiniz. Örneğin; firmanız için filo araç kiralama günlük olacak şekilde bir araştırma yaptığınızda yolunuz yine Dokay ile kesişecektir. Çünkü Dokay’da her ihtiyaca ve bütçeye yönelik çözümler bulunmaktadır.

Dokay sahip olduğu geniş araç filosu içerisinde her modelden ve segmentten araç bulundurmaya dikkat etmektedir. Müşterilerinin ihtiyaçlarını araştırarak ve önemseyerek bu doğrultuda araçlar seçmektedir. Yılın her dönemi hangi özellikte araca ihtiyaç duyulursa duyulsun Dokay geniş araç yelpazesi içerisinden bu talepleri rahatlıkla karşılayabilmektedir. Kendi marka değeri kadar müşterilerini de düşünen Dokay, uygun kiralama şartları ve fiyatları ile her zaman doğru adres olduğunu kanıtlarcasına hamleler yapmaktadır. Bu doğrultuda Dokay’ın sunmuş olduğu filo kiralama kampanya seçenekleri firmanız için büyük bir avantaj sağlayacaktır. Dokay’ın sunduğu avantajlardan yararlanırken kaliteli ve konforlu hizmet almanın keyfinin çıkartabilirsiniz.

 

Kısa ve Uzun Dönem Filo Kiralama Fiyatları

 

Filo kiralama fiyatlarını belirleyen ve etkileyen bazı etkenler vardır. Bunların başında araç sayısı ve kiralama süresi gelmektedir. Firmanız için filo kiralama yapmadan önce detaylı bir çalışma yaparak tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu bulmalısınız. Bu sayede kaç adet araca ihtiyacınız olduğunu net bir şekilde belirleyebilir ve bütçe planlamanızı en başından yapabilirsiniz. Filo araç kiralama işleminin firmanıza maliyetli olmaması için kampanya dönemlerini takip edebilir ve sunulan seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

 

Firmanıza araç ya da filo kiralamadan önce karar vermeniz gereken en önemli konuların başında süre gelmektedir. Ne kadar süre için araç kiralama yapmalısınız? Dokay, günlük olduğu gibi uzun ve kısa dönem filo kiralama yapmaktadır. Firmanızın tam olarak ne kadar süreliğine filoya ihtiyacı olduğunu en başından belirlerseniz kiralama işlemi yaparken maliyetini de önden hesaplama şansınız olacaktır. Böylelikle mali açıdan zarar etmezken size sunulan şartları daha iyi değerlendirebilirsiniz. Dokay, filo kiralama uygulamasında uzun ve kısa dönem olmak üzere müşterilerine tam çözüm olacak şekilde seçenekler sunmaktadır.

 

 

Dokay, yılın her dönemi cazip kampanya seçenekleri ile müşterilerine filo kiralama yapabilmeleri için cazip teklifler sunmaktadır. Dokay Rent a Car’ ın bütçe dostu fiyat politikası ile iş yerinizin mali süreçlerini zorlamayarak tam da istediğiniz gibi bir filo araç kiralama hizmeti almanız mümkün. Geniş araç çeşitleri ile iş yerinizin tüm araç ihtiyacını çözmenizi sağlayan Dokay, personelinize konfor sağlayarak işini en iyi şekilde yapabilmesini amaçlamaktadır. Dokay’ ın sunmuş olduğu kampanya ve uygun filo kiralama fiyat avantajlarından yararlanmak için web sayfamızda bulunan teklif talep formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
Otomobili Kim ve Nasıl İcat Etti?

"İlk otomobil ne zaman icat edildi?", sorusuna cevap vermek gerekirse, otomobil olarak kabul edilen ilk aracın icadı 1700 ‘lü yıllara dayanmaktadır. O dönemde sanayinin gelişimi ile birçok alanda yenilikler ve...

İkame Araç Hakkında Merak Edilenler

Aracın herhangi bir kazaya karışma durumunda, tarafsız bir eksper tarafından kontrol edilerek hasar tespiti yapılır. Yapılan incelemeler sonucunda aracın trafiğe çıkamayacağı raporu verilirse, kasko şirketi tarafından araç sahibine kendi aracı...

Sıfır Araç İlk Bakımı Ne Zaman Yapılmalıdır?

Sıfır araçlar fabrika çıkışlı ve daha önce kullanılmamış araçlardır. Bütün donanımı sıfır olarak sunulan, içi tertemiz, markasına ve modeline göre jelatinli, ilk sizin kullandığınız araçlardır. Dolayısıyla; hem içi hem de...

Ehliyet Yenileme İçin Gerekli Belgeler

Ehliyet Yenileme İçin Yapılacak İşlemlerResmi işlemlerin hepsinde olduğu gibi ehliyet yenilemede de yapmanız gereken birtakım işlemler vardır. Öncelikle geçerli olan bir ehliyete sahip olmanız gerekmektedir. Sonrasında, ALO 199 hattından veya...