• Thursday, 25 April 2024

Günlük araç kiralama, özellikle son yıllarda sıkça tercih edilen bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Araç kiralama hizmeti kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran ve opsiyonel çözümler getiren bir uygulama olarak sunuluyor. Günlük araç kiralama hizmeti kullanıcıların ihtiyacına göre farklı şekillerde hizmete sunulmaktadır. 1 günlük araç kiralama, 2 günlük araç kiralama, 3 günlük araç kiralama gibi farklı zaman dilimleri için kiralama yapabileceğiniz seçenekler bulunmaktadır. 

Gerek şehir işi gerekse şehir dışı olacak şekilde tercih edilen tek günlük araç kiralama hizmeti ile kullanıcılar hem günlük araç ihtiyaçlarını karşılayabiliyor hem de ulaşımlarını konforlu bir şekilde gerçekleştiriyorlar. 

Günlük araç kiralama uygulamasını birçok sebepten tercih ediyor olabilirsiniz. Gün içinde acil araç ihtiyacınız olabilir, kendi aracınız arıza yapmış olabilir, ikinci bir araca ihtiyaç duyuyor olabilir veya iş yerinde acil olarak ek bir araca ihtiyaç doğmuş olabilir. Tüm bu sebepler ya da herhangi bir tanesi bile sizi tek günlük araç kiralama yapmaya yönlendirebilir. Böyle bir durumda yapmanız gereken günlük araç kiralama firmaları hangileri diye araştırma yapmak olacaktır. Tam da bu noktada karşınıza çıkacak Dokay Rent a Car ile güvenilir bir şekilde ve size en uygun koşullarda günlük araç kiralama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Dokay Rent a Car ile günlük araç kiralama seçenekleri arasında tamamen ihtiyaca yönelik çözümler bulunuyor. Geniş araç yelpazesi, kaliteli hizmet anlayışı, sektörde edindiği engin tecrübeleri ile tamamen müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Dokay, uygun günlük araç kiralama fiyat politikası ile hizmet vermektedir. Dokay’ ın her ihtiyaca ve bütçeye uygun araç seçenekleri arasından sizde bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun olan araca günlük araç kiralama uygulaması ile sahip olabilirsiniz. 

Hangi sebepten olursa olsun günlük araç kiralama yaparken en önemli maddelerin başında elbette günlük araç kiralama fiyat gelmektedir. Bütçenizi sarsmadan ihtiyacınızı giderecek şekilde ucuza araç kiralama seçenekleri her zaman çok cezbedici olacaktır. Bu fırsatları yakalayabilmek için günlük araç kiralama ne kadar ya da oto kiralama günlük fiyatları şeklinde yapacağınız bir araştırma size çok yardımcı olacaktır. Bütçenizi sarsmadan sahip olacağınız hizmet bedeli hakkında böyle bir araştırma ile bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu durumda ihtiyacınızı karşılayabilecek en ucuz günlük araç kiralama seçeneklerine ulaşabilir ve içlerinden size en uygun olanları değerlendirebilirsiniz.

 

Günlük Araç Kiralama Avantajları

 

Günlük araç kiralama avantajları düşünüldüğünde kullanıcılara birçok yönden kolaylık sağladığını görebiliriz. Araç kiralama ile gelen kolaylıklar sayesinde araçların bakım-onarım, kasko-sigorta ve gelişen herhangi bir kaza durumunda yapılması gereken işlemler sizin sorumluluğunuzda olmaz. Bu durum üzerinizden bir sürü yükü almakla kalmaz, size daha pratik ve rahat bir şekilde hareket edebileceğiniz bir ortam da sağlamış olur.

 

 

Dokay Rent a Car’ dan yapacağınız günlük araç kiralama işlemlerinizde, ihtiyacınıza tam çözüm olacak donanımlı ve konforlu araç seçeneklerinden size en uygun olanı seçebilirsiniz. Dokay ile gerçekleştireceğiniz günlük araç kiralama işlemlerinizde, Dokay’ın sunmuş olduğu avantajlı günlük araç kiralama fiyatları ile bütçenizi sarsmadan en uygun araca ulaşabilirsiniz. Dokay güvencesi ile tecrübe etmekten büyük keyif alacağınız günlük araç kiralama işleminizi gerçekleştirmek için www.dokay.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Günlük Araç Kiralama Gereklilikleri

Dokay, sunduğu tüm hizmetlerde her zaman müşterilerinin hayatını kolaylaştıran çözümler sunmaktadır. Bununla birlikte yapılan hizmetlerde ve uygulamalarda uyulması gereken bir takım kural ve gereklilikler de bulunmaktadır. Günlük araç kiralama yaparken müşterilerin sahip olması ve karşılaması gerektiği kuralları ve gereklilikleri aşağıdaki gibi listeleyebiliriz:

 

-        Sürücü Belgesi: Günlük araç kiralama yapmak isteyen kişinin en az bir yıllık sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Yıl sayısı kiralanacak aracın segmenti arttıkça 2,3,4 ve 5 olacak şekilde değişmektedir.

-        Sürücü Yaşı: En az 21 yaşında olunması veya 20 yaşında olacak şekilde en az bir yıllık sürücü belgesine sahip olunması gerekir. Böyle bir durumda kişi asgari genç sürücü uygulaması ile günlük araç kiralama yapabilir.

-        Kiralama Fiyatı: Kiralık araba günlük fiyatları, kiralanacak gün sayısına ve seçilen araca göre değişiklik göstermektedir. 1 günlük araç kiralama fiyatları ile daha fazla gün için yapılacak araç kiralama fiyatı elbette farklı olacaktır. Bu noktada araç kiralamadan önce ihtiyaçlar tam olarak belirlenerek ona göre gün sayısı ve araç segment seçimi yapılırsa bütçeye en uygun günlük araç kiralama işlemi yapılmış olur.

-        Kiralama Süresi: Araç kiralama uygulaması için en az bir günlük kiralama yapma zorunluluğu vardır. Bir günden sonra tamamen ihtiyaca göre gün sayısı değişiklik gösterebilir. Dokay’ın sunmuş olduğu günlük araç kiralama hizmeti ile istenilen gün sayısında ve tüm ihtiyaçlara yönelik araba günlük kiralama yapabilirsiniz.

-        Geç Teslimat: Günlük araç kiralama yaparken belirtilen iade tarihi ve saatinin ihlal edilmesi halinde ortaya çıkan durumdur. Böyle bir durumda günlük araç kiralama yapan firma, kiralama işlemini gerçekleştirirken bu gibi olumsuz durumlar için belirttiği yaptırımları devreye sokma hakkında sahiptir.

-        Ek Sürücü: Günlük araç kiralama yaparken kiralama yapan kişinin dışında biri daha kiralanan aracı kullanacaksa bunu kiralama işlemini yaparken belirtme zorunluluğu vardır. Aksi takdirde kişi olumsuz durumlarla karşı karşıya kalabilmektedir.

-        Sigorta - Kasko: Her zaman araç kiralama yapan firmanın takibinde ve sorumluluğundadır. Ancak yine de günlük araç kiralama yaparken aracın yasal işlemlerinin tam olup olmadığını kontrol ederek kiralama işlemi yapmak sizin adınıza artı bir durum olacaktır.

-        Depozito - Provizyon: Günlük araç kiralama firmaları, kiralama işlemini gerçekleştirirken kiralanan süre içerisinde aracın başına gelebilecek herhangi bir olumsuz durum karşısında kullanmak üzere teminat niteliğinde gördüğü bir meblağdır.

-        Teslim ve İade: Günlük araç kiralama yapılırken aracın nereden teslim alınacağını ve nereye iade edileceğini belirtmek gerekmektedir. Dokay ile yapacağınız günlük araç kiralama işlemlerinde, aracınız sizi yormadan belirttiğiniz adrese teslim edilmektedir.

-        İptal ve Değişiklik: Elde olmayan bazı sebeplerden ötürü bazen yapılan günlük araç kiralama işlemi iptal edilmek zorunda kalınabilir. Böyle bir durumda araç kiralama işlemini yapan kişi, aracın teslim edilme tarihinden en az 24 saat öncesinde kiralama işlemini yaptığı firmaya haber vermek zorundadır. 

 

-        Yakıt: Kiralanan araçların deposunda her zaman bir miktar yakıt bulunmaktadır. Bu miktar değişkenler gösterebilir. Ancak günlük kiralık araç iade edilirken, teslim alındığında depodaki yakıt miktarı kadar yakıt ile iade edilmelidir.

 

Günlük Araç Kiralama Fiyat

 

Günlük araç kiralama yaparken en önemli unsurların başında gelen hiç kuşkusuz fiyat konusudur. Tercih edilen araca ve gün sayısına göre değişkenlik gösteren günlük araç kiralama fiyat konusu, bütçeye uygun bir seçim yapabilmek adına kiralama işleminden önce oto kiralama günlük fiyatları şeklinde bir araştırma yapılabilir. Ucuza araç kiralama yapmak isteyen bir kişinin öncelikle tam olarak nasıl bir araca ihtiyacı olduğunu belirlemesi gerekir. Araçların segmenti değiştikçe fiyatları da değişeceğinden, kiralanmak istenen aracın tam olarak hangi özelliklerde olması gerektiğini önceden saptamak çok önemli olacaktır. Sonrasında günlük araba kiralamak ne kadar şeklinde bir pazar araştırması yaparak ve bütçesine en uygun olan aracı seçerek en ucuz günlük araç kiralama işlemini gerçekleştirebilir. Tüm bu araştırmaları yaparken, Dokay’ ın sunmuş olduğu uygun günlük araç kiralama fiyat avantajlarından yararlanmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

 


 

Yorumlar

Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Avantajları Nelerdir?

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Nedir ve Nasıl Kullanılır?Hızlı Geçiş Sistemi nedir? sorusuna cevap olarak; 2012 yılından itibaren kullanılmaya başlanan, boğaz köprülerinden ve otoyollardan geçiş yapan araçların radyo frekansı ile tanımlama...

Sıfır Araç İlk Bakımı Ne Zaman Yapılmalıdır?

Sıfır araçlar fabrika çıkışlı ve daha önce kullanılmamış araçlardır. Bütün donanımı sıfır olarak sunulan, içi tertemiz, markasına ve modeline göre jelatinli, ilk sizin kullandığınız araçlardır. Dolayısıyla; hem içi hem de...

Sigortada Muafiyet Nedir?

Sigorta: Bir kimsenin veya bir şeyin ileride herhangi bir sebepten kaynaklı olarak karşılaşabileceği zararı karşılaması amacıyla sigorta şirketleri ile prim ödeme yoluyla yaptırılan iki taraflı bir sözleşmedir. Araçlar için yaptırılan...

Araç Arıza İşaretleri ve Anlamları

 Ön sis lambası uyarısı: Aracın ön tarafında bulunan sis lambalarının açık olduğunu gösterir.   Arka sis lambası uyarısı: Aracın arkasında bulunan sis lambalarının açık olduğunu gösterir  Dörtlüler açık: Aracın dörtlü sinyalinin açık...