• Sunday, 28 April 2024

Araç kiralama aylık uygulaması ile ihtiyacınız olan araç ihtiyacınızı kolaylıkla çözebilirsiniz. Gerek bireysel gerekse ticari olarak araç ihtiyacınız olabilir. Günlük hayatta işe giderken, alışveriş yaparken veya aile gezilerinizde çokça gerekli olan araçlar olmadığında bir karmaşa yaşarız. Böyle durumlarda bir problem yaşamamak için güvenilir bir araç kiralama firmasından gerekli işlemleri yaptırarak araç ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Aynı durum işyeriniz için de geçerlidir. Hatta bazen bu ihtiyaç günlük yaşamınızdan çok daha önemli bir noktada olabilir. Şöyle ki; iş yaşamının devam etmesi gereken bir döngüsü vardır. Gün içinde aksatılmaması gereken ve eksiksiz uygulanması gereken planlar vardır. Birbirine bağlı işler olduğundan biri aksadığında diğer işler de sekteye uğrayacaktır. Bu yüzden sahada çalışan personel için araç olmazsa olmazdır. Dokay, bireysel ve kurumsal araç kiralama çözümleri ile yılın tamamında sizin yanınızdadır. İster uzun dönem ister kısa dönem araç kiralama ihtiyacınız olsun firmamızın size tanıdığı kolaylıklar ve işinde uzman kadrosu ile araç kiralama işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 


Araç kiralamanın birden fazla farklı seçenekleri bulunuyor. Günlük, aylık, yıllık gibi farklı paketlerde sunulan ve her birinin kendine göre avantajları olan farklı seçeneklerdir. Araç kiralama yapmak isteyen bir kişi öncelikle kendisinin hangi amaçla ve ne süreliğine araç ihtiyacı olduğunu belirlemesi gerekir. Araç kiralama yapmadan önce en önemli detayların başında bunlar gelmektedir. Hangi amaçla araç kiralama yapılacağını tespit ettikten sonra nasıl bir araç seçileceğinin ve modelinin belirlenmesi de işlemlerin hızlı ve aksamadan gerçekleşmesi açısından oldukça önemlidir. Bu detaylar ile doğru model araç kiralayarak işinizi en iyi şekilde yapabilirsiniz. Bireysel ya da kurumsal fark etmeksizin kiralayacağınız aracın, yapmak istediğiniz aktiviteye ya da işinize uygun bir araç olması oldukça önemlidir. Peki araç kiralarken aylık kiralama yapmanız gerektiğine nasıl karar vereceksiniz? Örneğin; çalıştığınız iş yerinde bir ay boyunca İzmir’e gitmeniz gerekiyor. Yapmak zorunda olduğunuz bu iş seyahatinde şirketiniz size araç kiralama yapabileceğinizi söyledi. Böyle bir durumda her gidiş geliş için ayrı araç kiralamak yerine, aylık araç kiralamak hem sizin zamandan kazancınız hem de çalıştığınız firmanın ekonomik açıdan kazancı olacaktır. Dokay ‘ın sunduğu,  aylık araç kiralama İzmir seçeneklerini inceleyerek ister ofislerimizden isterseniz web sitemizden kolaylıka işlemlerinizi yapabilirsiniz. Dokay’ ın sahip olduğu geniş araç filosu içerisinden mutlaka aradığınız modelde bir araç bulabilirsiniz. Önemli olan nasıl bir araca ihtiyacınız olduğunu tespit etmektir. Aylık araç kiralama yaparak aynı zaman zarfında yapacağınız günlük araç kiralama işlemlerinden de kurtulmuş olursunuz. Dokay ile kiraladığınız bir aracı başka bir noktadaki ofise de bırakabileceğiniz için rahatlıkla konum ve şehir değişikliği yapabilirsiniz. Dokay, sektörde geçirdiği uzun yıllarda edindiği tecrübesi ile müşterilerine hizmet verirken her zaman önceliği yine müşteri memnuniyeti olmuştur. Bu doğrultuda; İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasında araç kiralama ve iade ofisleri bulunmaktadır. Örneğin; Dokay, aylık araç kiralama Balıkesir şeklinde bir arama yaptığınızda Güre, Edremit ve Koca Seyit Havalimanı ofislerimizi göreceksiniz. Şubelerin tamamında istediğiniz araç kiralama işlemini yapabilirsiniz.

 

DokayFlexi ile Aylık Araç Kiralama

Bireysel aylık araç kiralama yaparken ilk isteyeceğiniz şey güvenilir bir rent a car firması ile çalışmak olacaktır. İster günlük ister aylık olsun kiralayacağınız araçların bakımlarının yapılması, tüm evrak işlerinin eksiksiz olması gibi detaylar çok önemlidir. Kişi kendisine ait olmayan ve trafikte kullandığı bir araçta kendisini her anlamda güvende hissetmek ister. Böyle bir durumda hiç şüpheye kapılmadan ve büyük bir güvenle Dokay araç kiralama hizmetini tercih edebilirsiniz. Firmamız, sektörde geçirdiği uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve işine duyduğu önem ile her zaman sizlere kaliteli hizmet sunmayı hedeflemiştir. Türkiye’nin birçok yerinde ofisi bulunan firmamız istediğiniz noktadan araç kiralama yapmanızı ve istediğiniz yere iade etmenizi sağlamaktadır. Yine Dokay’ ın sunmuş olduğu bir kolaylıkla, aylık araç kiralama Konya uygulamasından yararlanarak aracınızı Ankara'daki ya da başka bir şehirdeki ofisimize bırakabilirsiniz.

 

Ayrıca, firmamızın yakın zamanda duyurduğu DokayFlexi ile araç kiralamada yepyeni bir dönem başladı. Araç kiralamada işleri zorlaştırmadan ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen firmamız, DokayFlexi uygulaması ile yine bu doğrultuda yeni bir kolaylık sunuyor. DokayFlexi ile bütçe dostu, özgür, esnek, şeffaf, rahat ve güvenli aylık araç kiralamanın keyfine varabilirsiniz. Bütçeniz enflasyondan etkilenmeden istediğiniz sürede ve modelde araç kiralama işlemi yapmak istemez misiniz? Sorunun cevabı evet ise karşılığı da DokayFlexi olacaktır.

 

Peki Dokay Flexi nedir diye soracak olursanız;

 

-        Bir aydan başlayarak on bir aya kadar istenen dönem için araç kiralama işlemi yapılabilir.

-        Kiralama yaparken istediğiniz modeldeki aracı hızlı teslimat ayrıcalığı ile kiralayabilirsiniz.

-        DokayFlexi ile araç kiralama işlemi yapanlar sabit ödeme planı ile ücretlerini öder.

-        Sabit ödeme planı sayesinde enflasyondan etkilenmeyerek ilk aydan itibaren sonuncu aya kadar ne kadar ödeme yapacağını bilirsiniz. Ödemelerinizi aylık yapabilirsiniz. 

-        Kiralamada belirttiği süre dolmadan da koşulsuz şartsız olarak aracın iadesini gerçekleştirebilir.

 

Aylık Araç Kiralama Yapabilmek için Gerekli Olanlar

Her işte olduğu gibi araç kiralamada da yapmanız ve sahip olmanız gereken birtakım detaylar vardır. 1 aylık araç kiralama ya da yıllık araç kiralama olsun fark etmeksizin bütün araç kiralama işlemlerinde kiralama yapmak isteyen kişilerden istenen bazı önemli detaylar vardır. Bunlar;

 

      Sürücü Belgesi: En az bir yıllık olması gerekir. Üst segment araçlarda; 2,3,4 ve 5 şeklinde artmaktadır.

      Sürücü Yaşı: En az 21 yaş gerekir. 20 yaşında olup bir yıllık sürücü belgesi olanlarda da yararlanabilir.

      Ek Sürücü: Aracı kiralayan kişi dışında, aracı kullanabilecek ikinci bir sürücü var ise bu işlemler yapılırken belirtilmelidir.

      Depozito - Provizyon: Birçok işlemde olduğu gibi; aracın kullanım süresinde başına gelebilecek (kaza, hasar vb) olumsuz durumları karşılayabilmek için konulan bir bloke işlemidir.

      Kiralama Fiyatı: Aldığınız hizmete karşılık gelen miktarı firmanın sunduğu ödeme planı doğrultusunda eksiksiz ödemek.

 

Yukarıda belirtilen maddeler araç kiralama esnasında sürücüden mutlaka istenen ve alınan bilgilerdir. Bu işlemde sürücü kadar kiralama yapan firmanın da sorumlu olduğu durumlar vardır. Bunlar;

 

      Sigorta - Kasko: Aktif kullanılan her araçta olması gerektiği gibi kiralık araçlarda da sigorta ve kaskonun zamanında eksiksiz yapılması gerekmektedir.

      Teslim ve İade: Kiralanan aracın sürücüye teslim ve iade noktalarını açık bir şekilde belirtmek. Dokay, sizleri yormamak adına teslim aldığınız ofisi zorunlu tutmaksızın  aracınızı istediğiniz başka bir noktaya iade edebilmenizi sağlamaktadır.

      İptal ve Değişiklik: Sürücü yaptığı kiralama işlemini belirli bir sebepten iptal etmek zorunda kalabilir. Böyle bir durumda teslim tarihine 24 saat kala iptal işlemi gerçekleştirilir.

      Yakıt: Firmanın, kiralanan araca belirli bir miktar yakıt koyması gerekir. Aynı şekilde sürücü de araç tesliminde aynı miktarda yakıt ile iade yapar.

 

Tüm bu detaylar ile siz de güvenilir bir şekilde araç kiralama yapmak isterseniz, Dokay’ ın sunduğu fırsatlarla aylık araç kiralama hizmetinden yararlanarak hayatınızı ulaşım açısından kolaylaştırabilirsiniz.

 

Aylık Araç Kiralama Fiyatları

Aylık araç kiralama fiyatları, tabii ki seçilen araç modeline, segmentine göre değişiklik gösterecektir. Araç kiralama da fiyatı etkileyen en önemli detaylardan birisi de seçtiğiniz aracın segmentidir. Özelliklerine göre ayrılan araçlar model ve marka olmak üzere farklı segmentlere ayrılır. Daha önce araç kiralama işleme yapan herkes bu detaylara vakıftır. Elbette herkesin bütçesine uygun olacak şekilde araçlar mevcuttur. Araç kiralamadan önce yapmanız gereken en önemli şey bütçe planlaması yapmak olacaktır. Bu sizin ekonomik durumunuza uygun hem de işinizi rahatlıkla görebileceğiniz bir araç kiralamanızı sağlar. Dokay Rent a Car fiyatları genel olarak her yerde dengelidir. Farklı noktalarda şubeleri bulunan firmamızın bölgesel yaptığı kampanyalar olabilmektedir. Eğer Ankara bölgesinde bir kampanya varsa aylık araç kiralama Ankara fiyatları diğer noktalara göre farklı olacaktır. Fakat genel anlamda fiyatlar dengeli ve her bölgeye avantaj sunacak şekilde belirlenmektedir. Siz de avantajlı fiyatlardan yararlanarak araç kiralama yapabilmek için ofislerimizi ya da dokay.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Yeni Yorum Ekle
Benzer İçerikler
Sakız Adası Araç Kiralama

Günümüzün ekonomik koşulları doğrultusunda bir araç sahibi olmak artık eskisinden daha zor bir süreç haline gelmiş durumda. Ancak toplu ulaşım sağlamamıza yarayan vasıtalarda da kalabalık eşyalarımız ile yolculuk yapamayacağımız gibi,...

Ticari Araç Kiralamanın Avantajları

Dokay Rent a Car‘da, günlük ihtiyaca göre günlük ticari araç kiralama işlemi, aylık ihtiyaca göre aylık ticari araç kiralama işlemi yapılabilirken yıllık ihtiyaca göre yıllık ticari araç kiralama işlemi de...

Bayilik Almanın Avantajları

Eğer bayilik almak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum diyorsanız, öncelikle hangi alanda iş yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Sonrasında bayilik veren firmalar hangileri ve sizin istediğiniz sektörde mevcut mu diye araştırmalısınız....

Havalimanından Araç Kiralama Şartları

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama şirketleri arasında köklü bir geçmişe sahip olan Dokay, İzmir genelinde sahip olduğu hizmet ağını havalimanında da sürdürmektedir. Firmamız, yılların vermiş olduğu yüksek tecrübe ile havalimanı...